Супер топ-модель по-українськи 2020 випуск 6 - хто пішов 23 листопада

23 листопада 2020, 21:40
Шостий випуск Супер топ-моделі по-українськи 2020 вийшов 23 листопада на Новому каналі. Які учасниці покинули шоу відразу ж, читай і дивись на Главреді.
Супер топ-модель по-україснкі 2020 - хто пішов у 6 випуску
Супер топ-модель по-україснкі 2020 - хто пішов у 6 випуску / Новий канал

Шостий випуск нового сезону Супер Топ-модель по-українськи пройшов 23 листопада на Новому каналі. З дев'яти учасниць з шоу повинна була піти одна, але в результаті пішло відразу троє. Але потім Соня Плакидюд домоглася повернення однієї з моделей, чиє ім'я назвуть тільки в 7 випуску.

Щоб вибрати кращих з кращих, ведуча Алла Костромічова і експерти Соня Плакидюк і Сергій Нікітюк влаштували важкі випробування.

На шостому тижні дівчата працювали зі справжніми замовниками. У фотосесії "Рапунцель" рекламували вітамінний комплекс, а на дефіле у французькому стилі — сухарики. А після цього знімали соціальний ролик проти fast fashion під чуйним керівництвом Бадоєва.

відео дня

Але найжорсткіший момент чекав учасниць модельного реаліті Нового каналу на церемонії вигону. Проект покинули відразу три дівчини, після чого на Супер Топ-модель по-українськи повернулася одна з раніше вибулих учасниць.

Першою дівчиною, яка пішла в 6 випуску, стала модель-трансгендер Софі Берідзе.

Софі Берідзе
Софі Берідзе / Новий канал

"На тижні ребрендингу ми побачили бажання Софі довести, що старого образу більше немає. Але на четвертому тижні вона знову повернулася до звичного образу клоунеси. На тижні роботи з замовником вона впоралася тільки з одним випробуванням, — зазначила ведуча Нового каналу Алла Костромічова. - Хочу, щоб Софі продовжувала працювати над собою, ніколи не зупинялася і змінювалася більше внутрішньо, тому що зовні вона вже прекрасна".

Слідом за нею несподівано пішла Віка Рогальчук. За словами Алли Костромічової, вона не змогла дотягнути свою мотивацію до кінця.

Віка Рогальчук
Віка Рогальчук / Новий канал

"Коли я виходила на випробування на цьому тижні, у мене були сили і натхнення. А в процесі Я губилася. Злюся, що у мене не все було під контролем. Що відволікалася. Що піддавалася емоціям", - зазначила Віка.

Третьою пішла Аміна Досимбаєва. Вона так і не змогла повністю розкрити себе.

"Український глядач настільки любить Аміну, що своїми голосами відразу проклав їй шлях у другий тиждень проекту. Але вона залишилася такою, якою була у своєму сезоні, - зазначила Костромічова. - Навіть не сумніваюся в тому, що поза проектом у неї все буде добре".

Аміна Досымбаева
Аміна Досимбаєва / Новий канал

За перемогу в проекті продовжили боротися сім дівчат. Одна з них отримала другий шанс на боротьбу за перемогу в проекті.

"Після того, як ця дівчина покинула проект, перетнулася з нею на робочій зйомці. Її професійна робота вразила мене настільки, що я запропонувала експертам повернути дівчину в Супер Топ-модель по-українськи, — зазначила експерт Соня Плакидюк. - На проекті вона не розкрилася повністю, пішла занадто рано. Переконана: їй ще є що показати!".

Справа в тому, що виявилося, що ім'я нової учасниці на шоу творці відмовилися називати.

В 7 випуск СТМПУ проходить 7 учасниць:

  • Таня Брик;
  • Марго Верховцева;
  • Саша Кугат;
  • Саша Литвин;
  • Аріна Любителева;
  • Іра Мойсак;
  • Вибула учасниця, яку повернули на проект. Її ім'я ми дізнаємося в сьомому випуску.

Всі випуски шо СТПМУ виходять о 19-00 на Новому каналі. Також дивитися всі випуски онлайн можна дивитися на сайті Телепортал і на "ютубі".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти