Супер Топ-модель по-українськи 2020: дивитися 7 випуск 30-11-2020

30 листопада 2020, 18:55оновлено 7 грудня 2020, 12:29
1619
Новий сьомий випуск Супер топ-моделі по-українськи 2020 на Новому каналі вийшов 30 листопада. Які випробування пройшли дівчата за новий тиждень - читай Главред.
Супер топ-модель по-українськи 4 сезон: 7 випуск онлайн
Супер топ-модель по-українськи 4 сезон: 7 випуск онлайн / Новий канал

Новий 7 випуск шоу Супер топ-модель по-українськи 2020 виходить о 19-00 30 листопада на Новому каналі. Експерти влаштували новий випробування з найзнаменитішими зірками, і серед учасниць відразу з'являться дівчата, яким доведеться піти через незалежні обставини.

У 4 сезоні Супер топ-модель по-українськи 2020 експерти присвятили шоу відстоюванню дівчатами своїх гасел, які вони як моделі понесуть у світ, і будуть відстоювати.

У новому випуску Супер Топ-модель запрошеною зіркою стала Леся Нікітюк. Її запросили, щоб вона взяла участь у спеціальній фотосесії, в якій вона палила зі зброї за моделями.

На сьомому тижні моделей повезли в Херсонську область, і вони пройшли відразу кілька випробувань, пов'язаних з захистом природи і тварин.

Головною інтригою для дівчат стало, хто ж став їх 7 партнеркою на цей тиждень.

У першому випробуванні Леся Нікітюк стала стрільцем у фотосесії, основною ідеєю якої-захист тварин.

Моделі стали тваринами, які занесені до Червоної книги України, і відігравали момент, коли звір потрапляє в капкан людської жорстокості.

"Ми намагаємося достукатися до людей, які люблять брати в руки рушницю і йти стріляти по лосях, — зазначила запрошений зірковий експерт тижня Леся Нікітюк. - Тільки уявіть: за останні роки в Україні популяція лося європейського скоротилася з 14 тисячі до чотирьох тисяч".

У другому випробуванні моделі знімали фешн-відео з самою Дашею Кацуріною, яка приїхала на зйомки представити свій бренд.

Дівчата повинні були кататися на сноуборді... на піщаних дюнах Херсонської пустелі.

Третє випробування на 7 тижні Супер Топ-моделі - дефіле. Тільки знову в тваринних мотивах-потрібно було згадати і вжитися в роль фламінго.

Зйомку вирішили зробити в Генічеську, так що моделі вдосталь відпочили, перед тим як експерти винесли свій вердикт в кінці тижня.

Супер топ-модель по-українськи 7 випуск 4 сезон дивитися промо 30-11-2020:

Нові випуски Супер топ-модель по-українськи 2020 виходять щотижня о 19: 00 на Новому каналі. Дивитися Онлайн Супер топ-модель по-українськи на ютуб і на Телепортале. Дивитися і читати огляд новий випусків ви також можете на сайті Главред.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти