Stay At Home - Леся Нікітюк і PZF записали пісню

22 квітня 2020, 15:22
Телеведуча "Нового каналу" Леся Нікітюк скооперировалась з PZF і записала нову пісню.
Леся Нікітюк
Леся Нікітюк і Patsyki Z Franeka записали пісню / Instagram

Зірка Нового каналу Леся нікітюк представила нову колаборацію з Культовою Групою Patsyki Z Franeka – англомовний сингл #Stayathome

Через епідемію COVID-19 українці вже більше місяця знаходяться на карантині. Всім було важко звикнути до нового виклику. Але заради збереження власного здоров'я та життя тисяч українців потрібно залишатися вдома!

Ведуча Нового каналу Леся Нікітюк і українська група Patsyki Z Franeka записали спільний англомовний трек #Stayathome в підтримку усім, хто дотримується карантину, і тим, хто вже втомився від нього.

"Залишайтеся вдома сьогодні, щоб у вас було завтра – такий філософський посил цієї пісні. Слова треку дуже прості. Впевнений, що більшість англомовних фраз ви вже знаєте. І вам буде легко їх наспівувати!", – каже фронтмен PZF Назар Худин.

Сьогодні пісня вперше зазвучить на всіх музичних майданчиках.

"Два тижні тому хлопці з групи PZF запропонували мені коллаборацію. Ідея сподобалася, і я погодилася. Ми з ними за дві години дистанційно записали пісню. Українцям треба триматися і не здаватися! Як би нам не було важко і сумно. #Stayathome – це має бути позиція кожного відповідального громадянина нашої країни", – розповідає ведуча.

Stay At Home - Леся Нікітюк і PZF дивитися онлайн:

Patsyki Z Franeka і Леся Нікітюк також запустили соціальних мережах челлендж #staytohavetomorrow. Його вже підтримали блогери, музиканти і селебрітіс, серед яких Verbаaa, Діма Варварук, Аня Тринчер і багато інших.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти