StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Старобачення": Басков, Бабкіна і Газманов готують "Євробачення" без Європи

17 серпня 2022, 09:41оновлено 17 серпня 2022, 16:01
Старі російські артисти зібралися здивувати новим музичним конкурсом, адже в міжнародні їх не пускають.
Микола Басков
Микола Басков / Instagram

У Росії готують аналог міжнародного вокального конкурсу "Євробачення". "Новий" конкурс, мабуть, буде проходити в Росії і змагатися російські вокалісти будуть з вокалістами з Північної Кореї.

Інформацією про альтернативний конкурс поділився "путініст" і любитель війни Микола Басков. Співак розповів, що разом з багатьма колегами по шоу-бізнесу перебуває в музичній асоціації. У їх числі Надія Бабкіна, Лариса Доліна, Григорій Лепс і Олег Газманов.

"Ми створили музичну російську асоціацію. Вона зараз оформляється, попереду у нас в планах два великих конкурсу на базі Росії. Зараз обговорюється створення аналога Євробачення з дружніми нам країнами", - пояснив співак, якого цитує його "Фан".

відео дня

Відзначимо, що Росію відсторонили від участі в багатьох Міжнародних конкурсах, в тому числі і від Євробачення. Країна-терорист не може нарівні брати участь з мирними країнами.

Нагадаємо, раніше співак Сергій Лазарєв покинув Росію. Судячи з публікація в соцмережах, він знаходиться на Мальдівах.

На своїй сторінці в Instagram він опублікував пост, в якому розповів про перші дні відпочинку на курорті. "Я приїхав вперше на Мальдіви! І дощ не зупинить мене від купання в океані", — написав співак під свіжим відео, яке знято на курорті.

Крім того, раніше відомий український кліпмейкер і продюсер Алан Бадоєв каже, що відчув глибоке розчарування, усвідомивши, що працював раніше з безхребетними, переляканими і брехливими людьми - російськими зірками.

Вас також може зацікавити

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти