StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Стало відомо, який у Лесі Нікітюк заробіток у соцмережах

24 червня 2021, 14:45
Українська телеведуча зробила зізнання Каті Осадчій.
Леся Нікітюк
Леся Нікітюк / instagram.com/lesia_nikituk/

Українська телеведуча Леся Нікітюк нещодавно прикувала до себе увагу через злом її сторінки в Instagram. Її знайомий опублікував у Мережі кілька пікантних кадрів дівчини і скріншоти її листування з Холостяком 2021 і Максом Барських.

На відкритті нового Tik-Tok хауса ведуча Світського життя Катя Осадча витягнула Нікітюк на розмову про її заробіток в соцмережах. У Нікітюк майже 4 мільйони передплатників, і одна з найдорожчих реклам, які можна купити у блогерів.

У коментарі Осадчої Нікітюк зізналася, який відсоток її заробітку йде з соцмереж. За словами Лесі, весь її основний дохід йде з реклами в соцмережах.

"Весь. Тобі на телебаченні платять? Тобто, я одна така? За минулий рік у мене був один сезон Хто зверху, і ми сиділи всі без роботи. Я дуже рада, що встигла потрапити в цей "вагон" соцмереж", - пожартувала Нікітюк.

Також Нікітюк розповіла, що колись їх сім'ю пограбували, і вкрали обручки батьків. Тому нещодавно на рубінове весілля вона купила їм нові срібні каблучки.

Також вона зізналася, що її батьки змирилися, що Нікітюк не скоро вийде заміж. Ведуча зазначила, що на Холостячці вона б не стала шукати собі кохання.

Нагадаємо, що повний випуск шок Світське життя з Катею Осадчою за 19 червня можна подивитися онлайн на сайті 1+1 video.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти