Стало відомо, де Холостяк Макс познайомився з молодою дружиною

10 лютого 2021, 10:52
Даша Хлистун у відповідь на безліч питань про їх з Максимом особистому житті, розповіла найбільш "смачні" подробиці про знайомство.
Макс Михайлюк і Дарина Хлистун
Макс Михайлюк і Дар'я Хлистун / instagram.com/flymax305/

Учасник 10 сезону шоу Холостяк, Макс Михайлюк оприлюднив свої стосунки з Дашею Хлистун, від якої у нього скоро буде дитина.

Відповідаючи на безліч питань про інтригуючі подробиці, Даша Хлистун прийняла рішення написати великий пост, в якому розкрила подробиці.

"Я вирішила написати в черговий раз, але вже в пост. Так от, з Максом у нас не було любові з першого погляду, як там у фільмах показують. Хоча він стверджує що було, але ні, взагалі-то. Познайомилися ми через Instagram) як і більшість людей)", - розповіла вона в Instagram.

відео дня

Вона розповіла, що якраз закінчила серйозні стосунки і шукала з ким розважитися, не розвиваючи серйозних стосунків.читайте такожМаксим з Холостяка на СТБ одружився на своїй вагітній дівчині

"На той момент, я прийшла до того, що хочу побути "холостячкою" і не пірнати назад у вир любові. У мене закінчилися відносини, в яких я пробула більше двох років. - каже Хлистун. - Де повністю вигоріла. І мені ось найменше тоді хотілося назад всіх цих гойдалок. Макс, був в активному пошуку, і ніби, як би, теж не розраховував почати серйозні відносини".

Даша Хлистун
Даша Хлистун / instagram.com/dasha_khlystun_/

Вона підтвердила, що їх роман почався ще до завершення Холостяка на ТБ: "20-го травня, а це день коли він мені написав, наші там плани про "холостяцьке" життя були зруйновані. Зізнаюся чесно, я побачивши одну фотографію в профілі Максима зважилася йому відповісти. Ми трохи поспілкувалися і через тиждень вже побачилися особисто".

Дівчина приїхала заради Максима з рідного Дніпра, і перше побачення затягнулося на кілька днів, поки Максим не приїхав за дівчиною в Дніпро сам.

"Ось я і закохалася капець - ми кожного дня були разом, багато обговорювали, сміялися. Пам'ятаю сидимо, він говорить з хлопцем який був тоді з нами, а у мене вже метелики на всю в животі пурхають. Мене так сильно переповнювало це почуття, що я відійшла набрати подругу, бо розуміла - "треба терміново з кимось поділитися, інакше трісну". Самому Максу я вже зізналася через пару днів", - згадала модель.

Нагадаємо, Максим повідомив про вагітність Дар'ї та поповненні у своїй родині зворушливими фото.

На шоу Холостяк він вибрав Дашу Улянову, але роман Макса і Даші не тривав довго, бо дівчину не влаштовувало, що Макс під час шоу мав інтимний зв'язок з учасницями.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти