StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Spice Girls знову разом: "перчинки" возз'єдналися для святкування важливої дати

8 листопада 2022, 23:48
Вікторія Бекхем показала, як вміють відриватися поп-легенди.
Spice Girls, Спайс Герлс
Spice Girls возз'єдналися на Дні народження Джері Халлівелл / instagram.com/spicegirls

Легендарний дівочий гурт Spice Girls знову разом. Правда, возз'єдналися "перчинки" лише на один вечір щоб як слід відсвяткувати День народження Джері Халлівелл.

Вечірка повинна була відбутися ще в серпні, проте через щільні графіки зіркових гостей і смерть королеви Єлизавети II та заходів, пов'язаних з її похованням, святкування відклали на цілих три місяці.

Однак тривале очікування того варте. На сторінці "шикарної перчинки" Вікторії Бекхем в Instagram з'явився зворушливий кадр, на якому вона позує з колишніми колегами з підписом: "Люблю вас".

відео дня

Більш багатослівним виявився чоловік Вікторії, футболіст Девід Бекхем, якого також запросили на вечірку. Він з радістю спостерігав, як дорослі жінки знов перетворюються на юних дівчат, якими були на зорі популярності Spice Girls.

В соціальних мережах він показав, як "перчинки" відриваються під власні хіти. "У ці вихідні Джинджер має особливе свято, і ще більш особливим було захопити цей момент дівчат ❤️ Дружба на все життя❤️", - пише Девід.

Вікторія Бекхем, Емма Бантон, Мелані Чисхолм
Вікторія Бекхем, Емма Бантон та Мелані Чисхолм на Дні народження Джері Халлівелл / instagram.com/victoriabeckham

Раніше українська співачка MamaRika (справжнє ім'я-Анастасія Середа) похвалилася спортивною, підтягнутою фігурою у спокусливій білизні через рік після пологів.

Інша молода мама, дизайнерка і ресторатор Даша Кацуріна, також не залишилася за бортом і засвітила свої пікантні форми в леопардовому купальнику.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти