StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Вчинив камінг-аут Melovin розповів про свої регулярні заняття з психотерапевтом

13 серпня 2021, 13:24
Український співак Melovin зізнався, як його батьки поставилися до публічного визнання в бісексуальності їхнього сина.
Melovin
Melovin / Instagram

Український співак Melovin здійснив камінг-аут на Atlas Weekend і заявив, що він бісексуал. Після цього піднявся скандал у шоубізі-хтось із зірок його підтримав, а хтось навпаки.

Як повідомив Мelovin в інтерв'ю каналу Dorotye, його батьки абсолютно адекватно сприйняли інформацію про його бісексуальність.

"Вони більше переживали за мене, яка буде реакція. Можливо, навіть переживали за себе, коли будуть близькі і друзі питати. Я кажу: "Слухайте, запитають вас, що ваш син таке зробив, відповісте: "Запитайте у нього, може він вам в директі відповість". Не відповім", - прокоментував артист.

відео дня

Також Melovin проходить лікування у психотерапевта, і після того, як він здійснив камінг-аут, за словами фахівця, співак відразу поліпшив свої показники.

"Я просто став щасливим, я більше нічого в цьому плані не боюся. Я не боюся, що мене можуть "злити", що можуть злити моє листування з кимось-з хлопцем або дівчиною", — зазначив Костя.

Разом з тим співак зізнався, що со почав також абсолютно спокійно сприймати хейт на свою адресу і не приховує, що в цьому є заслуга все тієї ж психотерапії.

"Ми опрацьовували з психологом дуже багато страхів, у мене були домашні завдання, після яких я зрозумів, що я нічого не боюся. Найбільша моя фізична фобія - це павуки, але якщо мені поставлять завдання - ти повинен бути в кадрі з павуком, я його візьму. Я навіть на обличчя його посаджу. Я нічого не боюся. Мені здається, цей стан і призвело до камінг-ауту. Тому що жити з цим було дуже важко. Ти немов сам боїшся собі зізнатися", - пояснив він.

Раніше Melovin запропонував звернутися до психотерапевта всім, хто не підтримує ЛГБТ

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти