StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ні слова про війну: Стужук згадала себе рік тому в соплях і показала, якою щасливою стала

28 лютого 2023, 21:05оновлено 10 серпня 2023, 23:25
Блогерка не перестає дивувати, щоразу по-новому пробиваючи дно.
Стужук
Стужук / Instagram

Скандальна блогерка Софія Стужук, яка з початком нападу Росії на Україну, не стала згадувати про це прямим текстом у своєму блозі, а зайняла позицію "і вашим, і нашим", в черговий раз пробила дно.

Як відомо, блогерка з початку військового вторгнення Росії в Україну перебралася до свого бойфренда-латиша і влаштувалася в Ризі, разом зі своїми трьома дітьми. Вона також транслювала особисті драми, час від часу, поливаючи сльозами свій телефон. Але не про війну, а про особисті стосунки зі своїм чоловіком, який то кидав її, то знову пропонував спільне майбутнє.

Протягом року, коли Україна потопала в крові, Стужук розповідала, що "їй з іншого боку видніше" і робила репости інших недалеких індивідів, які пояснювали, чому українцям не варто радіти підриву Кримського моста.

Ні слова про війну: Стужук згадала себе рік тому в соплях і показала, якою щасливою стала

У річницю української трагедії, коли Instagram буквально розривався від болю і сліз, Стужук показала, як розмазує соплі по своєму смартфону і своїй аудиторії, переживаючи за своє життя. У наступному сторіз вона вже засвітила себе усміхнену, в обнімку зі своїм непостійним партнером.

Стужук
Стужук

Відзначимо, що поведінка Стужук - це чистої води боязнь втратити свою орієнтовану на терористичну Росію, аудиторію. Стужук також купила будинок в Києві і мала кілька бізнесів, які жваво згорнула після того, як Росія почала загарбницьку війну проти України.

Спецслужбам України однозначно доведеться звернути увагу на власність зрадниці в Україні, яка однозначно постарається повернутися і будувати своє майбутнє в столиці вільної України.

Нагадаємо, раніше Стужук плакалася підписникам про те, що її бойфренд не хоче на ній одружуватися. Як написала вона на своїй сторінці в Instagram, пара повинна була розписатися в Латвії, але коли вони приїхали в місце реєстрації, у її чоловіка на ім'я Антон зіпсувався настрій.

Відзначимо, що шанувальниця конспірологічних теорій і антивакцинаторка Стужук, втратила свого чоловіка Дмитра Стужука кілька років тому. Він помер через ускладнення коронавірусної інфекції.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти