StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

На вагітній блогерці Стужук передумав одружуватися бойфренд

10 лютого 2023, 17:25оновлено 9 серпня 2023, 09:46
Блогерка тепер буде матір'ю-одиначкою з чотирма дітьми від різних чоловіків.
Софія Стужук
Софія Стужук / instagram.com/sofia_stuzhuk

Скандальна блогерка Софія Стужук, яка з початком нападу Росії на Україну, не стала згадувати про це прямим текстом у своєму блозі, а зайняла позицію "і вашим, і нашим", в черговий раз вийшла в свої соцмережі з сопливим постом, щоб поплакатися на те, що її бойфренд не хоче на ній одружуватися.

Як написала вона на своїй сторінці в Instagram, пара повинна була розписатися в Латвії, але коли вони приїхали в місце реєстрації, у її чоловіка на ім'я Антон зіпсувався настрій.

На вагітній блогерці Стужук передумав одружуватися бойфренд

Він виглядав незадоволеним і напруженим, в той час, як сама Стужук, мати трьох дітей від першого шлюбу, форсувала офіційне оформлення відносин.

На вагітній блогерці Стужук передумав одружуватися бойфренд

Крім того, Стужук зазначила, що вони сильно посварилися через цю ситуацію і кілька днів не розмовляли. Ну напевно прикро, коли ти на останньому місяці вагітності, у тебе є троє дітей від першого шлюбу, а твій чоловік "зливається".

На вагітній блогерці Стужук передумав одружуватися бойфренд

Вона при цьому додає, що причина не в небажанні її бойфренда оформляти офіційний шлюб, а в тому, що він нібито не хоче одружуватися на жінці, яка носить прізвище її попереднього чоловіка Дмитра Стужука.

На вагітній блогерці Стужук передумав одружуватися бойфренд

Тепер же Стужук повідомляє своїй аудиторії, що вона і її латиш залишаться співмешканцями.

Нагадаємо, раніше Софія Стужук, яка з початком нападу Росії на Україну, не стала згадувати про це прямим текстом у своєму блозі, а зайняла позицію "і вашим,і нашим", в черговий раз поділилася своєю "цінною думкою".

Стужук, яка нещодавно інсценувала напад "коктейлями Молотова" на своїй будинок в Ризі, де вона проживає зі своїм співмешканцем і трьома дітьми від першого шлюбу, висловилася з приводу святкування Різдва.

"Як то кажуть, краще б так молитви читали, як сперечатися, коли святкувати. Шкода, що тепер і такі розбрати", - написала стала раптом побожною Стужук, яка вела цілу антивакцинаторську кампанію проти коронавірусу, від якого, ДО РЕЧІ, помер її перший чоловік Дмитро Стужук.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти