StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Скандал Dior: популярний бренд запросив "путіністку" на презентацію

24 січня 2023, 13:58
Ушла російська патріотка не гребує поїздками по "загниваючій" Європі.
Яна Рудковська та Євген Плющенко
Яна Рудковська та Євген Плющенко / Instagram

Модний дім Dior потрапив у черговий скандал, запросивши на тиждень моди в Парижі російського продюсера, яка відкрито підтримує жорстоку війну Росії проти України, Яну Рудковську.

Ту, до речі, не збентежила "замерзаюча" і "голодуюча" Європа і вона швиденько поскакала в Париж зі своєї рідної терористичної Росії. Рудковська, яка підтримує вбивства мирних українців, не погребувала подарунком - сумкою від Dior. Все це, вона звичайно ж активно постила у себе в соціальних мережах.

відео дня
Скандал Dior: популярний бренд запросив 'путіністку' на презентацію
Скандал Dior: популярний бренд запросив 'путіністку' на презентацію
Рудковська в Парижі радіє світлу і теплу, яке включили спеціально для неї :)

На рішення Dior відреагував в Telegram екс-редактор глянців ELLE і Harper's Bazaar Роман Тимофієв, який розповів українцям, де і коли Рудковська буде перебувати в Парижі.

"Звичайно ж, бренд Dior запросив Яну Рудковську на показ. Ще й сумку подарував. Показ сьогодні о 15: 00 за Паризьким часом на Place de la Concorde. Хто зараз у Франції-є можливість побачити одну з найзатятіших прихильниць Путіна своїми очима і передати привіт", – написав він.

Нагадаємо, раніше 9-річний син російського фігуриста Євгена Плющенка Олександр Плющенко, який з малих років стоїть на ковзанах, бере участь в модних показах і фотосесіях і ніяк не складе собі ціни, оскандалився новою заявою.

На програмі у путіністки і терористи Лєри Кудрявцевої, молодший Плющенко пригадав своїй матері, продюсеру Яні Рудковській, як він змушений був мучитися під час польоту економ-класом. Але ж там летіли його друзі - Коля і Артем. "Було жахливо, коли я летів економ-класом", - каже він.

Крім того, ведуча запитала його, чи подобається йому вже якась дівчинка, розпещений і неприємний дитина додав, що дівчинка йому подобається. "Блін, я не люблю такі питання", - вальяжно розвалившись на дивані, заявив дрібний фігурист.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти