StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Розпещений син російського фігуриста накинувся на матір через політ в економ-класі

29 грудня 2022, 07:24оновлено 29 грудня 2022, 17:28
Неприємна дитина відчуває себе, як мінімум, царем. Поводиться по-хамськи і нахабно.
Євген Плющенко, Олександр Плющенко
Євген Плющенко, Олександр Плющенко / скріншот з відео Секрет на мільйон

9-річний син російського фігуриста Євгена Плющенка Олександр Плющенко, який з малих років стоїть на ковзанах, бере участь в модних показах і фотосесіях і ніяк не складе собі ціни, оскандалився новою заявою.

На програмі у путіністки і терористи Лєри Кудрявцевої, молодший Плющенко пригадав своїй матері, продюсеру Яні Рудковській, як він змушений був мучитися під час польоту економ-класом. Але ж там летіли його друзі - Коля і Артем. "Було жахливо, коли я летів економ-класом", - каже він.

Крім того, ведуча запитала його, чи подобається йому вже якась дівчинка, розпещена і неприємна дитина додала, що дівчинка йому подобається. "Блін, я не люблю такі питання", - вальяжно розвалившись на дивані, заявив дрібний фігурист.

відео дня

Нагадаємо, раніше 9-річний син російської пари заявив, що мріє обійти свого батька в професійних досягненнях. "Я хочу обійти свого батька", - з блиском в очах заявив Олександр Плющенко в шоу Секрет на мільйон, подивившись на іменитого спортсмена.

А ось у матері молодший Плющенко під час програми зажадав 2 тисячі євро. "Ти поверни мені грошики, які з Туреччини повинна. Там че-то скільки там було Євро? Дві тисячі", - заявив він у програмі на всю РФ звертаючись до мами Яни Рудковської. Також Плющенко молодший розповів, що він не може піти нікуди сам, навіть за іграшками. "Зі мною постійно Няня і охоронець ходить", - поскаржився Олександр.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти