StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Шість життєствердних історій Великої війни: мінісеріал "Перші дні" вже на Київстар ТБ

2 лютого 2024, 14:47
На платформі кіно та телебачення Київстар ТБ — ексклюзивна прем'єра українського мінісеріалу "Перші дні".
Перші дні
Заставка серіала "Перші дні" / Київстар ТБ

Над створенням серіалу "Перші дні" працювала команда кіностудії FILM.UA в партнерстві з національними мовниками Норвегії, Швеції й Фінляндії та німецькою дистриб'юторською компанією "Red Arrow Studios International". Ідея з'явилася у сценаристки Анастасії Лодкіної, яка не тільки написала сценарій для половини серій, а й стала шоуранеркою цілого проєкту. Продюсувати такий проєкт — це як продюсувати 6 фільмів одночасно, адже в кожної серії "Перших днів" різний режисер та інша знімальна команда, крім того, знімалися вони паралельно.

Перші дні

Сюжет "Перших днів" розгортається в Києві на початку повномасштабного вторгнення. Серіал розповідає шість різних історій українців, як вони зустріли 24 лютого 2022 року. Ольга з дітьми вимушена жити в одному домі з двома чоловіками — нинішнім і колишнім; Максима війна застає на роботі, у зоопарку, звідки він не може виїхати через окупацію; безхатько, що живе в машині, допомагає місцевій ТрО, а хлопчик Єгор заспокоюється тим, що у своїй уяві збиває ракети, як злих пташок; німець Клаус приїжджає до Києва, щоб забрати дівчину, але опиняється серед волонтерів і долучається до їхньої праці, а легенда української естради, прототипом якої став Андрій Данилко, проводить стріми зі своєї столичної квартири — і стає натхненням для мільйонів.

Перші дні

Ці 30-хвилинні кіноісторії об'єднані загальною темою — українці, які залишилися в Києві попри небезпеку та невідомість. У такий тяжкий час перед кожним із героїв постає завдання — не втратити людяність та знайти у своєму серці місце для сміливості.

відео дня

Серіал "Перші дні" буде цікавим для глядачів і через потужний акторський склад, адже в ньому знялися Тарас Цимбалюк, Катерина Варченко, Роман Луцький, Олександр Рудинський, Олександр Ігнатуша, В'ячеслав Бабенков, Антоніна Хижняк, В'ячеслав Довженко, Віктор Жданов та багато інших талановитих українських митців.

Перші дні

Переглянути "Перші дні" можна на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ за посиланням. Відчути всі переваги Київстар ТБ можна з максимальним пакетом Преміум HD, скориставшись промокодом CINEMADAY7.

Довідка:

Київстар ТБ — спільний проєкт 1+1 media та Київстар, заснований 11 грудня 2019 року. Це платформа кіно та телебачення, що надає користувачам доступ до сотень тисяч годин вітчизняного та закордонного контенту, прямоефірних програм і регулярно пропонує ексклюзивні допрем’єрні покази проєктів. Платформа нараховує понад 370 телеканалів і VOD-бібліотеку із 20 тис. фільмів, серіалів, мультфільмів і шоу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти