Сергій Танчинець висловився про учасників Танці з зірками після вильоту

9 листопада 2020, 17:22оновлено 13 листопада 2020, 14:23
1077
Соліст групи Без Обмежень Сергій Танчинець покинув шоу Танці з зірками на 1+1, і зробив оголошення про фінал і учасників.
Сергій Танчинець
Сергій Танчинець / 1+1

Після 11 випуску шоу Танці з зірками співак Сергій Танчинець і Яна Цибульська покинули шоу, так як програли танець за життя в номінації з парою Надії Мейхер і Кирила Васюка.

Наступного дня після вильоту Сергій Танчинець заявив, що тепер буде вболівати за Юлю Саніну, і оцінив всіх учасників шоу, що залишилися.

Сергій Танчинець, який навчився танцювати з нуля, оголосив, що немає нічого неможливого, якщо людина захоче.

відео дня

"Все що ти хочеш, все що тобі важливо, якщо докладеш достатньо зусиль, може тобі підкоритися! В черговий раз довів собі цю істину. Якщо шо, то 38-й рік життя - саме час для того щоб навчитися танцювати. читайте такожТанці з зірками 2020 11 випуск: хто покинув шоу 08-11-2020Величезна подяка всім хто нас підтримував, голосував, переживав, мотивував! Завдяки вам ми дійшли до 11-го ефіру, а це ого як не мало!",- сказав він, і подякував своїм фанатів, які голосували за нього.

Не залишив без уваги він свою партнерку Яну Цибульську, і команду 1 + 1, яка знімала, готувала номери, вчила його танцювати...

"Чарівна, мегаталановита цілеспрямована Цибульська Яна - кращої партнерки бути просто не могло! Ти прикраса цього шоу! Я щиро дякую Тобі за всі зусилля і терпіння! Свій кубок ти обов'язково будеш тримати в руках! Ти цього заслуговуєш, як ні хто!",- сказав він

Також він висловився і з приводу інших учасників і їх долі на шоу.

"Всі хто залишився і продовжить боротьбу за перемогу - повністю її заслуговують! У чвертьфіналі випадкових людей не буває! Ви всі стали Мені друзями! Бажаю всім сил і вогню! Будете вболівати за пару Юлі і Діми!!! Думаю, що причини мого вболівання саме за них зрозумілі і поясненнях не потребують", - підкреслив Танчинець.

Сергій Танчинець
Сергій Танчинець / 1+1

Своїх же фанатів він пообіцяв віддячити музикою.

Нагадаємо, що в 12 випуску за право пройти далі зійдуться дві ВІА Гри - Надія Мейхер і Санта Дімопулос, фронтвумен The Hardkiss Юлія Саніна і футболіст Сергій Мельник.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти