StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"З нашим днем, кохана!": Ніколаєв показав, як йому добре живеться без Корольової

23 вересня 2022, 17:29
Композитор Ігор Ніколаєв показав зворушливе фото з коханою.
Ігор Ніколаєв
Ніколаєв показав, як йому добре живеться без Корольової / скріншот

Наташа Корольова та Ігор Ніколаєв були парою, але в 2001 році зірки розлучилися. Тоді співачка втратила не тільки чоловіка-композитора, а й нерухомості.

Через 21 рік, запроданка Корольова в шлюбі з путіністом-стриптизером Тарзаном, а Ніколаєв щасливий з дружиною Юлією Проскуряковою.

У цей день дванадцять років тому вони стали чоловіком і дружиною. Ігор Ніколаєв нагадав про цю подію своїм шанувальникам, публічно привітавши дружину і зізнавшись їй у коханні.

відео дня

"З нашим днем, кохана! 12 років у шлюбі! Нікелеве весілля! Одна надія на любов!", написав він на своїй сторінці в Instagram.

Ігор Ніколаєв з дружиною
Ігор Ніколаєв з дружиною / скріншот

Відмітимо, що Юлія Проскурякова і Ігор Ніколаєв одружилися у вересні 2010 року, а в жовтні 2015 року з'явилася на світ їх дочка Вероніка. Малятку скоро виповниться сім років.

Нагадаємо, раніше українська співачка Ірина Білик, виступаючи з благодійним концертом в Майамі, викликала на сцену маму любительки "руского міра" і терориста-Путіна Наташі Корольової, Людмилу Поривай.

Білик заявила, що зять-стриптизер, який підтримує війну в Україні і звірства російської армії щодо мирного населення, " г...проте". Мама Корольової радісно відреагувала на цю звістку.

Також повідомлялося, що співачка українського походження Наташа Корольова поділилася черговим безглуздим відео зі свого життя, за що тут же була висміяна. Вона вирішила привітати всіх з Днем сім'ї відеороликом, на якому разом з сином співає, а її чоловік танцює.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти