StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"З любов'ю, Ларс": скандаліст режисер фон Трієр невміло спробував "відмазатися" від скандалу з українцями

25 серпня 2023, 17:22
Режисер Ларс фон Трієр який заявив, що "життя росіян теж мають значення", спробував "обілити" свою репутацію в очах українців і світової спільноти.
Фон Трієр
Ларс фон Трієр спробував відмежуватися від скандалу / колаж Главред, фото УНІАН і скріншот

Легендарний і скандально відомий данський режисер Ларс фон Трієр спробував викрутитися і впоратися зі скандалом, який він влаштував, написавши в соцмережах-мовляв, "життя росіян теж мають значення" (на тлі новини про передачу Україні американських винищувачів F-16). Покаянний пост скандаліста-кінематографіста був опублікований в соціальній мережі Instagram.

Правда, як досвідчений скандаліст Ларс фон Трієр здебільшого спробував поскаржитися на те, що люди просто неправильно зрозуміли, тоді як насправді він "проявив чесноту".

"І, звичайно, я всім серцем підтримую Україну! Я просто констатував очевидне: що все життя в цьому світі мають значення! Забута фраза, здається, з часів, коли пацифізм був чеснотою! З любов'ю, Ларс", - такий текст видав режисер.

відео дня
434

І відразу превентивно обмежив можливість користувачів залишати коментарі під постом.

Нагадаємо, раніше сім'я Марка Марголіса повідомила, що зірка фільму "Обличчя зі шрамом" і серіалу "Пуститися берега" помер у лікарні у віці 84 років. На момент смерті він залишався акторським актором.

Також стало відомо про трагедію в житті Сандри Буллок - голлівудська актриса втратила любов свого життя. Через рідкісну невиліковну хворобу помер фотограф Брайан Рендалл.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти