StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

З двома паличками і глухий на одне вухо: Кіркоров здивував появою на тусовці

10 липня 2023, 17:24
19301
У своїх бідах старий співак звинувачує радіацію.
Філіп Кіркоров, Бедрос Кіркоров
Бедрос Кіркоров не чує на одне вухо і погано пересувається / колаж: Главред, фото: скріншот YouTube, instagram.com/bedroskirkorov

На початку липня 91-річний Бедрос Кіркоров так хвацько відзначив День народження онука, що з наслідками справляється досі. Помітно здавати переконаний путініст почав ще рік тому - після того, як перехворів коронавірусом.

Зараз батько Філіпа Кіркорова намагається не зменшувати темп і жити колишнім світським життям, проте здоров'я вже не те. Нещодавно на вечірку він заявився, спираючись на дві тростини. Також Бедрос поскаржився росЗМІ, що перестав чути на одне вухо.

У цьому літній співак звинувачує радіацію. "Я погано чую на одне вухо. Це через радіацію. Тому правильно робите, що купуєте навушники. Вони захищають від радіації. Але ними все одно не можна занадто часто користуватися", - розмірковує він.

відео дня

Дві палиці Бедрос Кіркоров мотивує виключно зручністю, мовляв, так втомлюєшся менше. Однак ходити він став дуже невпевнено навіть з двома. "Раніше я виходив з однією паличкою. Але з нею незручно ходити: нахиляєшся на одну сторону, швидко втомлюєшся. А з двома палицями набагато простіше пересуватися", - розповів Кіркоров.

Раніше писали, що в Мережі обговорюють те, як сильно поправилася старша дочка путініста Філіпа Кіркорова, який і сам нещодавно вирішив оновити своє обличчя і тіло.

Крім того, Кіркоров подарував своїй дочці сережки дорогого бренду, на які вона вельми скромно відреагувала.

Інші новини про Кіркорова:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти