StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

РосЗМІ: Пугачова сховалася за окулярами після невдалої пластики

17 червня 2023, 14:27
У Росії продовжують ненавидіти Аллу Пугачову за її чесну позицію щодо України.
Алла Пугачова
Алла Пугачова не збирається повертатися в Росію / скріншот YouTube

У Росії все ніяк не можуть заспокоїться з приводу співачки Алли Пугачової, яка виїхала з терористичної Росії, бо не згодна з її загарбницькою політикою і військовим вторгненням в Україну.

Вона стає героєм однозначно всіх новин, щоб не сталося. Пропагандисти не встигають "клепати" образливі і принижуючі матеріали, з метою якомога більше дискредитувати співачку.

На цей раз, пропагандистські телеграм-канали типу "Не Малахов" шерять фото, на якому нібито у Пугачової пройшла невдала операція і вона приховує своє обличчя за великими сонцезахисними окулярами.

відео дня

Пугачова і Галкін живуть своє чесне життя
Пугачова і Галкін живуть своє чесне життя / Фото не Малахов

"Раніше зовнішність Примадонни коментували косметологи. Експерти впевнені, що співачка вдалася до пластики нижніх повік, зробила підтяжку скроневої зони чола і області скул. На обличчі Алли Борисівни розгледіли надлишок введеної всередину жирової тканини - це сприяє затримці рідини і призводить до стійкого набряку. В результаті зморшок немає, але є відчуття, що пропорції обличчя порушені: присутня виражена асиметрія, рот неприродно розтягнутий", - пишуть пропагандисти.

Нагадаємо, раніше джерела з оточення російської співачки повідомили, що вона не хоче продавати маєток, оскільки він зберігає багато приємних спогадів її родини.

Раніше повідомлялося, що Пугачова позбулася останнього бізнесу в РФ. Цей бізнес був пов'язаний з виготовленням взуття. З сайту виробника раптом зникла майже все взуття, яка випускалася від імені Пугачової і яке все ще було в продажу протягом останнього року ‒ після того, як співачка покинула РФ і почалася пропагандистська кампанія з очорнення її імені.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти