StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Працював на мого батька: Брітні Спірс підозрює свого колишнього чоловіка

30 серпня 2023, 17:24оновлено 30 серпня 2023, 18:01
Брітні Спірс останнім часом - персона для обговорення номер один.
Брітні Спірс, Сем Асгарі
Брітні Спірс і Сем Асгарі розлучаються/ instagram.com/britneyspears

Брітні Спірс вважає, що колишній чоловік Сем Асгарі "таємно працював" з її колишнім батьком Джеймі і передавав йому інформацію, яка допомогла б тримати зірку під 13-річною опікою.

29-річний Сем подав на розлучення з 41-річною Брітні на початку цього місяця після всього 13 місяців шлюбу, проте джерело, близьке до поп-зірки, тепер стверджує, що у неї почалися серйозні сумніви з приводу відносин задовго до того, як вони офіційно розлучилися, повідомляє The Daily Mail.

За словами інсайдера сім'ї Спірс, у Брітні виникли підозри, що актор Сем, з яким вона почала зустрічатися за п'ять років до того, як закінчилася тривала опіка батька над нею, працював з 71-річним Джеймі, щоб надати йому особисті подробиці про її життя.

відео дня

"У Брітні є підстави вважати, що Сем таємно працював з її батьком Джеймі з самого початку їхніх стосунків", — повідомило джерело.

"Сем надавав Джеймі інформацію, яка допомагала утримати її під опікою. В обмін Сем отримав доступ до неї та її грошей. Тепер Брітні здається, що Сем весь час брехав", - сказало джерело.

Менш ніж через два місяці після того, як Сем і Брітні познайомилися на знімальному майданчику її кліпу "Slumber Party", 28 грудня 2016 року вони стали парою в Instagram. У той час життям Брітні керував її батько, який повністю контролював її фінанси, кар'єру та повсякденну діяльність.

Хоча коло поп-зірки обмежувалося її танцюристами та іншими людьми, які брали участь у її кар'єрі, Сем був прийнятий до сім'ї пірс. Він приєднувався до них на канікулах і сімейних прогулянках.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що незважаючи на те, що відома американська поп-співачка Брітні Спірс потроху починає налагоджувати стосунки з матір'ю і сестрою, з батьком Джеймі у неї як і раніше складні стосунки.

Також у ЗМІ з'явилися новини про те, що Брітні Спірс побила Сема Асгарі і вигнала його з дому. Їх бійку нібито навіть довелося рознімати охоронцям, а на шум сусіди викликали поліцію.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти