StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Путініст-Петросян зганьбився древніми жартами про "розширення РФ"

6 січня 2024, 20:34
3566
Недолугому клоуну абсолютно наплювати на пропагандистську нісенітницю, яку він вихлюпує зі сцени.
Євген Петросян
Євген Петросян лінується придумувати нові пропагандистські жарти / колаж: Главред, фото: instagram.com/petrosyanevgeny

Пропахлий нафталіном, плаский гумор старого пропутінського клоуна Євгенія Петросяна навіть у країні-окупанті критикують чи не стільки ж, скільки триває його кар'єра на сцені. Його неодноазово звинувачували в тому, що свою концертну програму він складає, крадучи бородаті жарти з Інтернету.

Тепер же Петросян, чи то через проблеми з пам'яттю, чи то через лінощі, вийшов на новий рівень марності його "творчості" - просто перестав складати нові тексти, а виступає з одним і тим же на телебаченні і сольних концертах.

Наприклад, днями у пропагандистського блазня відбувся сольний концерт: більше години він "катував" глядачів своєю пародією на дотепність, щоб вичавити з них ріденькі оплески. Фрагменти виступу вже з'явилися в мережі, і стали доказом того, що Петросяну зовсім байдуже - навіть пропагандистські наративи, за які його все ще тримають на сцені, він примудрився "злизати".

відео дня

Наприклад, він повторив нісенітницю про кордони країни на болотах, яка вже звучала на "Блакитному вогнику-2022": "Захід намагався розвалити росію, не подумавши про те, що в будові світу росія - це несуча конструкція. Так, панове, подобається-не подобається - Росія розширюється".

Цей жарт був несмішним рік тому, і прекрасно впорався зі своїм завданням в цьому році - все ще викликає "іспанський сором" і бажання вимити вуха у всіх, хто його слухає.

Раніше стало відомо, що у сім'ї у зрадників Марченка і Медведчука народилася ще одна дитина. У мережі з'явилися перший знімки з новонародженим.

Також співачка і телеведуча українського походження Регіна Тодоренко, яка живе в рф і мовчить про війну в Україні, показала обличчя молодшого сина. Зовнішність хлопчика стали бурхливо обговорювати в соціальних мережах.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти