Путін перетворює РФ на Донбас через падаючий рейтинг - журналіст

6 вересня 2020, 19:14оновлено 6 вересня 2020, 19:44
Прозвучала думка, що нинішній президент перестав бути лідером більшості.
Війна на Донбасі
Журналіст порівняла Росію зі знекровленим Донбасом / УНІАН

Відома російська журналістка Юлія Латиніна висловила думку, що рейтинг президента Росії Володимира Путіна стрімко падає і більшість населення вже не надає йому підтримку.

Як заявила оглядач, рейтинг Путіна буде падати, а кількість його опонентів буде рости, то на критику він буде реагувати боєм. Слова Латиніної приводить Ехо Москви .

Журналіст наголосила, що Росія стала нагадувати окупований Донбас, де процвітає насильство і незгодних з режимом знищують. За її словами, Кремль перетворює країну в регресивний регіон для збереження влади. Однак в таких умовах, підкреслила оглядач, за визначенням неможливо процвітання і розвиток економіки.

відео дня

"Там, де вигідно насильство і де воно приносить соціальний статус, там не може приносити соціальний статус капітал, там не може приносити соціальний статус, якщо ти хороший бізнесмен, тому що, навпаки, в такому випадку твій бізнес тільки стає магнітом для тих, хто здійснює насильство", - підсумувала Латиніна.

читайте такожПутін розповів, чому Росія - не "країна-бензоколонка"

  • Раніше Латиніна заявила, що Олександр Лукашенко може не повернутися з Москви після рандеву в Кремлі з лідером Росії Володимиром Путіним. Але цілком можливо, що він повернеться до Мінська з російським ОМОНом.

  • Також Латиніна стверджувала, що відставка Нурсултана Назарбаєва спровокована президентом Росії Володимиром Путіним: його казахстанський колега побоювався, що інакше Путін захопить північ країни, як анексував український Крим.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти