StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Проєкт про світлих людей та унікальні таланти: телеканал ТЕТ готує велику прем’єру нового шоу "Україна неймовірних людей"

31 січня 2024, 11:07
ТЕТ

Уже цієї весни на телеканалі ТЕТ відбудеться прем’єра великого надихаючого шоу "Україна неймовірних людей". Проєкту про незламне покоління українців, які попри випробування плекають закоханість у життя та прикрашають світ яскравими барвами.

Зовсім скоро глядачі побачать унікальне й сучасне українське шоу власної розробки команди Big Brave Events і телеканалу ТЕТ. Проєкт з важливою соціальною місією, який об’єднає всі таланти всіх вікових категорій на одній сцені та закохає у героїв нашого часу, що показують приклад незламності, розвивають свої здібності й освітлюють шлях

"Я переконана, що проєкт "Україна неймовірних людей" відкриє світу нових героїв і надихне глядачів біля екранів. Це абсолютно новий, унікальний телевізійний формат, який підсвітить неймовірних українців з історіями, які мають звучати, з талантами, які мають побачити всі", – розповіла генеральна продюсерка телеканалу ТЕТ Оксана Петришин.

відео дня

Учасниками проєкту стануть по-справжньому вийняткові люди – від дітей-вундеркіндів до ветеранів війни, але всіх їх об’єднує віра в майбутнє і власний талант, бажання змінюватись і розвиватись.

"Навколо багато темряви, тож нам усім потрібно світло. Мені дуже хочеться, щоб люди раділи одне одному, могли пишатися одне одним і розуміли, що під час війни серед нас є по-справжньому талановиті, особливі люди. "Україна неймовірних людей" – це як пігулка для кожного з нас, щоб стати добріше, світліше, побачити красу й натхнення в комусь і зрозуміти, що ця війна – не фініш. Це випробування, і ми його обов’язково пройдемо", – поділився Володимир Завадюк, креативний продюсер і керівник департаменту Big Brave Events, який спільно з телеканалом ТЕТ створює новий український формат шоу.

Дату прем’єри та ім’я ведучого шоу "Україна неймовірних людей" команда проєкту оголосить вже незабаром. Цієї весни закох*йтеся в нові неймовірні таланти й надихайтеся незламними українцями разом з ТЕТ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти