StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Вибачте, я більше не буду" російський репер перевзувся і заскиглив про любов до терористичної Батьківщини

23 серпня 2023, 12:46
2372
Моргенштерн засмутився через Америку і проситься назад в терористичну Росію.
Репер Моргенштерн просить вибачення у росіян
Репер Моргенштерн просить вибачення у росіян / Колаж Главред, фото Instagram / morgen_shtern

Російський епатажний співак і репер Моргенштерн, який засудив військовий напад Росії на Україну, вирішив перевзутися і проситься назад у свою російську терористичну батьківщину.

За інформацією пропагандистського видання Стархіт, артист вирішив підкорити Америку, але щось пішло не так. Зокрема, він домовився про спільну роботу з Rich The Kid, популярним виконавцем з Нью-Йорка.

Після отримання гонорару за зйомки, американський артист зник з радарів і перестав виходити на зв'язок з Моргенштерном. Росіянин поскаржився, що громадянин США навіть вмахнув кросівки у Моргенштерна.

відео дня

"Не знаю, чи хочу я тепер працювати на цей ринок з таким людським ставленням. Неприємно! - журився Алішер. - Ось яким би не був наш російський шоу-бізнес, як би не брикався, перебуваючи в стані зародка, там все одно є людяність", - має на увазі стару російську естраду Моргенштерн.

"В Америці все-таки ... якщо порівнювати наші менталітети, то там найчистіший капіталізм, без частки людяності. Дайте гроші - нам плювати!"- скаржиться він.

Крім того, тепер артист скиглить за батьківщиною і проситься назад в країну-вбивцю.

"Будь ласка, вибачте мене. Я більше не буду намагатися робити на Америку, хочу робити пісні для наших людей, з душею. Я втомився стукати в Америку, отримувати фіги за це, — говорив він. - Сподіваюся, що за час своєї еміграції я ще не втратив зв'язок з нашими людьми, з нашою душею. Бачу російські чарти, знаю, що слухають люди. Реп, мабуть, вже нікому не потрібен. Я давно хотів спробувати себе в чомусь цікавому. Рідні серця, наступна пісня буде для нашої душі! Почав замислюватися, а чи треба нам в Америку. Я катався на гастролях, мені не подобається. В Америці б ніколи не жив. Я сумую за батьківщиною. Одного разу повернуся в Росію, але... а поки можна спробувати повернутися в російські чарти. Чекайте, дорогі друзі, і вибачте".

Нагадаємо, раніше Моргенштерн офіційно підтвердив свій роман з українською моделлю і актрисою Лізою Василенко. Вперше пару помітили разом в Дубаї на відпочинку в травні цього року. Тепер пара на своїх сторінках в Instagram виклали серію спільних фото, знятих папараці - поцілунки, обійми, прогулянки і посмішки.

Раніше також астролог Влад Росс заявив, що Моргенштерн може посприяти поваленню Путіна. "Він здатний піти в опозицію до Кремля і навіть за допомогою YouTube організувати переворот. Втім, Моргенштерн - не політик, хоч колись і обмовився, що хоче стати президентом. Президентом йому точно не бути, але допомогти поваленню влади він може. За його натальной карті видно, що він – відчайдушний революціонер: Водолій з висхідним Водолієм", - зазначив Влад Росс.

Вас таке може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти