StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Притула розповів, чому не став батьком вчетверте

28 березня 2023, 14:13
Телеведучий Сергій Притула розповів про свої плани напередодні війни, яким завадив Путін зі своїм військовим нападом на Україну.
Сергій Притула з сином Дмитром
Сергій Притула з сином Дмитром / instagram.com/siriy_ua

Популярний український телеведучий, який відомий також своїми божевільними волонтерськими зборами та проектами Сергій Притула, зробив несподіване зізнання.

Так, в інтерв'ю Юлії Бориско Притула зізнався, що напередодні війни вони з дружиною планували завести четверту дитину, але не склалося.

Сергій Притула з родиною
Сергій Притула з сім'єю / Instagram.com/kateryna_pry

"Я дитину збирався зачати з дружиною у вересні - жовтні 2022 року. Звичайно, ще не пізно. Але погані люди з країни-агресора Росії (грубо - авт.) зі своїм чортовим Путіним дуже сильно перебили всі плани. Відверто, мені дуже важко створювати якийсь горизонт планування далі, ніж на два-три тижні. Місяць - максимум", - запевнив він.

За словами Притули, дуже складно планувати своє майбутнє. Ведучий додає, що ти можеш сидіти вдома, а в твій будинок, як в Запоріжжі і Дніпропетровську, може прилетіти російська ракета.

Нагадаємо, раніше Сергій Притула зробив категоричну заяву щодо своєї телевізійної кар'єри.

Так, в інтерв'ю телеведучій Маші Єфросиніній, Притула повідомив, що з упевненістю може сказати, що він більше ніколи не повернеться до розважального телебачення. "У попередніх інтерв'ю на питання про моє майбутнє на ТБ я відповідав, що потрібно почекати поки закінчиться війна, а потім вже прийму рішення. Але сьогодні, спираючись на деякі речі, що відбулися за останні кілька тижнів, можу тобі з упевненістю сказати, що повернення до розважального телебачення не буде ніколи", - категорично відповів Притула.

Раніше ведучий також повідав, як переживає нічні повітряні тривоги і чим надихається під час війни.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти