StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Не буде ніколи": Притула зробив різку заяву з приводу повернення на ТБ

29 грудня 2022, 21:39
Телеведучий Сергій Притула розповів Маші Єфросиніній, чого йому іноді вартувало зніматися у великих шоу.
Притула, Росія
Сергій Притула, УНІАН і https://ua.depositphotos.com/

Волонтер і телеведучий Сергій Притула, який славиться своїми неймовірними зборами для ЗСУ, зробив категоричну заяву щодо своєї телевізійної кар'єри.

Так, в інтерв'ю телеведучій Маші Єфросиніній, Притула повідомив, що з упевненістю може сказати, що він більше ніколи не повернеться до розважального телебачення.

"У попередніх інтерв'ю на питання про моє майбутнє на ТБ я відповідав, що потрібно почекати поки закінчиться війна, а потім вже прийму рішення. Але сьогодні, спираючись на деякі речі, що відбулися за останні кілька тижнів, можу тобі з упевненістю сказати, що повернення до розважального телебачення не буде ніколи", - категорично відповів Притула.

За словами Притули, він дуже вдячний долі і людям, які на певних етапах життя ставали чи то провідниками, чи то партнерами на шляху до вершин у креативній індустрії, зокрема на телебаченні. "І я з великою радістю прожив 17 років кар'єри телеведучого", – сказав Сергій.

"В області, де я працював 17 років, перебування перед камерою заточене на те, щоб викликати у людей позитивну емоцію, посмішку, сміх, регіт, змусити аплодувати, вигукувати: "Ось, блін, молодець!". А для цього ти повинен мати всередині себе щось, що генерує такий посил. Повинен заходити в кадр на абсолютному позитиві, причому байдуже, що відбувається в твоєму житті", - запевнив Притула.

Він також додає, що у нього дуже прокачані ці скіли. "Коли я виходив на знімальний майданчик або на сцену, ніхто ніколи не знав, з чийого похорону я приїхав, або які у мене клопоти в сімейному житті. Сама знаєш, що таке зйомки великих проектів типу " Хто зверху?". Це 150 осіб знімальної групи, 200 акторів масових сцен, 12 годин зйомок. І тут ти раптом виходиш і кажеш: "Ах і ох, у мене, знаєте, проблеми, я не готовий зараз працювати". Ідіотизм чистої води. Тому це моя сильна сторона - повна атрофація індивідуального нерва в робочому полі", - розповів телеведучий.

Нагадаємо, раніше український шоумен і громадський діяч Сергій Притула в інтерв'ю для Маші Єфросиніної зізнався: коли побачив брата після бойових дій вперше, не зміг його впізнати - так сильно війна змінила чоловіка.

"Коли вони вийшли з Ірпеня, я просто не впізнав його. Це була людина з якимось абсолютно чорним обличчям. І не тому, що воно було брудним... Я не знаю, як цей пігмент з'являється у людей, які безпосередньо стосуються бойових дій", - розповідає Сергій Притула.

Наразі відомо, що Василь Притула після визвольної місії в Ірпені повернувся до своєї довоєнної діяльності - успішної адвокатської практики.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти