StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Сергій Притула розповів, як переживає нічні повітряні тривоги та чим надихається у військові часи

9 березня 2023, 16:31
Громадський діяч та волонтер поділився ексклюзивом з ведучими Сніданку з 1+1.
Сергій Притула у Сніданку з 1+1
Сергій Притула завітав до Сніданку з 1+1 / Прес-служба

Улюблена програма українських телеглядачів Сніданок з 1+1 в ефірі телеканалу 1+1 Україна у будні з 7:00 до 11:00 продовжує розповідати українцям про оперативні новини в країні та долучати спеціалістів різних галузей.

Після важкої ночі для всіх українців, коли повітряна тривога безперервно тривала майже сім з половиною годин, до студії Сніданку з 1+1 завітав волонтер та засновник благодійного фонду Сергій Притула та розповів, як провів цю тривожну ніч: "Я дуже міцно сплю, але все таки навіть якщо я не чую сирени, бахкає так гучно, що я прокидаюсь і пришвидшеним темпом біжу в підземний паркінг. В мене вже навіть подушка в машині заготовлена, так вже і добуваю ніч".

Сергій розповів, що ніколи не нехтує повітряними тривогами, навіть в офісі. Контролюють це питання охоронці: як тільки лунає тривога, вони просять пройти усіх співробітників на цокольний поверх, де було обладнано бомбосховище.

Свою волонтерську діяльність Сергій Притула веде ще з 2014 року. За цей час він встиг познайомитись та потоваришувати з безліччю українських військових, але й втрат за цей час було дуже багато. Сергій поділився, де бере сили, щоб продовжувати свою діяльність: "Мене дуже сильно надихають наші захисники. У нас є велике завдання бути гідними їх. Я думав, що у 2014-2015 роках я бачив справжню війну, але те, що відбувається зараз – це зовсім інша історія. Ти можеш жалітися, що втомлюєшся, але коли приїжджаєш на передову, дивишся на роботу хлопців, розумієш, що ти просто не маєш права відкривати рот і казати, що ти десь вигорів".

Також Сергій зізнався, чи сумує за безтурботним минулим, коли він був відомий як шоумен: "Я зловив себе на страшній думці, що абсолютно немає ніякої ностальгії, не тягне за минулим. Але я розумію чому. Зараз я максимально на своєму місці, я відчуваю користь, яку ми з фондом приносимо. Від цього я дуже радію. Дуже хочу, коли доживу до Перемоги, не картати себе за те, що я зробив чогось мало або недостатньо".

Щодня на глядачів Сніданку з 1+1 очікують оперативні новини, поради від профільних спеціалістів, включення зірок та українців, які роблять усе задля перемоги України. Не пропустіть щодня проєкт з 7:00 до 11:00 на телеканалі 1+1 Україна, а також на YouTube. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти