Президент Warner Bros висловився про Джоан Роулінг

3 жовтня 2020, 19:15
Керівник кінокомпанії Warner Bros хотів розставити всі крапки над "і", але замість цього дав новий виток хейта на адресу Джоан Роулін.
Гаррі Поттер і філософський камінь
Гаррі Поттер і філософський камінь / Warner Bros

Президент Warner Bros. Девід Хаддад розповів про своє ставлення до поглядів Джоан Роулінг, за які вона регулярно піддається критиці.

Журналіст Bloomberg Джейсон Шраєр опублікував коментар Хаддарда у своєму Твіттері.

Він зазначив, що відповідь на запитання журналіста Хаддарт сам надіслав йому після чергової презентації компанії.

відео дня

"Незважаючи на те, що Джоан Роулінг — авторка "Гаррі Поттера", у багатьох відношеннях вона також приватна особа. Це означає, що вона може ділитися своєю думкою в соцмережах. Я можу бути не згоден з її позицією в різних питаннях. У той же час я вважаю, що у неї є право дотримуватися своєї думки", - сказав він.

Президент Warner Bros висловився про Джоан Роулінг

Однак журналіст додав ще коментар від себе.

"Пізніше в розділі питань і відповідей Хаддад відповів на питання про різноманітність / інклюзивність, додавши, що WB Games працює з організаціями, що захищають права ЛГБТ, і що він півтори години розмовляв з директором трансмедійного представництва в GLAAD. Але немає згадки про Роулінг або Гаррі Поттера", - написав він.

У його коментарях розгорівся новий скандал - противники Роулінг продовжили звинувачувати її в транс-фобії, а заодно згадали расизм, дивне ставлення до мусульманства і тд.

Нагадаємо, що Warner Bros відхрестилися від Джоан Роулінг після трансфобного скандалу.

Джоан Роулінг опублікувала нову книгу Погана кров, яка, як вважають критики, увічнить анти-трансгендерні переконання авторки, і яка стала причиною нового скандалу.

Сюжет зосереджений на цисгендерному чоловікові, який переодягається в жінку, щоб вчинити вбивство, і транссексуалом себе не вважає.

На тлі цього старі фанати Гаррі Поттера стали відмовлятися від свого захоплення і закликати до бойкоту. У Warner Bros побоюються, що будуть бойкотувати гру Hogwarts Legacy

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти