StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Warner Bros відхрестилися від Джоан Роулінг після трансфобного скандалу

18 вересня 2020, 14:23
Warner Bros оголосили, що письменниця не брала участь у створенні нової гри по всесвіту Гаррі Поттера. Все на тлі того, що Роулінг звинувачують у трансфобії.
Hogwarts Legacy
Hogwarts Legacy / Warner Bros. Interactive Entertainment

Джоан Роулінг змінила расу Герміоні і ще деяким героям Гаррі Поттера, щоб догодити сучасним вимогам до толерантності, але не догодила читачам своїм романом Погана кров, де головний герой - маніяк-трансвестит.

Після того, як на письменницю ополчилися найрізноманітніші активісти Warner Bross несподівано відхрестилися від неї якраз до виходу гри Hogwarts Legacy , пише видання Poligon.

"Джоан Роулінг не бере безпосередньої участі в створенні гри, проте її видатний обсяг робіт лежить в основі всіх проектів в чарівному світі", - туманно повідомляє Warner Bross. На запит видання, піар-служба зазначила, що більше крім цієї інформації нічого уточнювати не буде.

відео дня

Нещодавно Джоан Роулінг опублікувала нову книгу Погана кров, яка, як чекають деякі критики, затвердить анти-трансгендерні переконання авторки. Історія обертається навколо цисгендерного чоловіка, який переодягається в жінку, щоб скоїти вбивство, і транссексуалом себе не визнає.

На тлі цього старі фанати Гаррі Поттера стали відмовлятися від свого кумира і закликати до бойкоту. У Warner Bros побоюються, що таким чином будуть бойкотувати гру Hogwarts Legacy

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти