StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Провісник смерті королеви Єлизавети розповів, коли помре Чарльз

14 вересня 2022, 00:00
Чоловік не помилився з датою смерті королеви і назвав нову трагічну для Британії дату.
Чарльз III, Карл III
Чарльз III, Карл III / скріншот з відео

Людина, яка правильно передбачила дату смерті королеви Єлизавети II, також зробила попередження новому королю Карлу III.

Логан Сміт, відомий під ніком @logan_smith526 в Твіттері, спочатку повідомив ще в липні, що самий долгоправящій монарх Великобританії помре 8 вересня 2022 року.

Конкретна дата, на жаль, стала вірною, коли королева" мирно " померла минулого четверга в Балморалі в оточенні членів королівської сім'ї, включаючи короля Чарльза і принцесу Анну, пише Mirror.

відео дня

Твіт Сміта пішов вірусним, після того, як він також заявив у тій же публікації, що король Чарльз помре 28 березня 2026 року.

Користувач зробив свій обліковий запис закритим після того, як повідомлення почало поширюватися в Інтернеті, і з тих пір воно було заблоковано Twitter.

Скріншоти прогнозу були опубліковані в різних соціальних мережах.

Смерть королеви Єлизавети II

Королева Британії померла у віці 96 років 8 вересня.

Вона всього на півтора року пережила свого покійного чоловіка-герцога Філіпа. На її місце прийшов 73-річний принц Чарльз, який взяв ім'я Чарльз III. Вчора монарх офіційно зійшов на престол. Він відразу звернувся до свого народу.

"За останні 70 років ми змогли спостерігати, як Великобританія стала країною безлічі народів і національностей. Наші цінності були і залишаються такими, якими були завжди. Я повторюю обіцянку своєї матері і також обіцяю служити своєму народові до кінця свого життя-довгого або короткого", - сказав король.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти