StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зрадниця Байрак змінила ім'я і прізвище, щоб знімати кіно в терористичній Росії

6 жовтня 2023, 16:12
Режисер більше не Оксана. Тепер вона Фрося.
Оксана Байрак
Оксана Байрак тепер знайшла роботу в Росії / скріншот, pixabay

Режисер українського походження Оксана Байрак ("Жіноча інтуїція", "Аврора", "Ніщо не трапляється двічі"), яка на початку повномасштабної війни в Україні просувала в соціальних мережах наративи про "братні народи", "артистів поза політикою", і у військовій агресії країни-окупанта цілком звинувачувала Україну, влаштувалася в терористичній Росії і вже там знімає свої другосортні мелодрами.

Як написала ТСН з посиланням на одну з кінооспільнот, зрадниця знімає новий серіал з російськими артистами, які відверто підтримали параноїка Путіна в його нападі на Україну. Про це стало відомо завдяки російському артисту Антону Батирєву. Він довгі роки знімався в Україні, але боягузливо вибрав сторону своєї агресивної батьківщини Росії.

Саме він поділився фото, на якому натягнута режисер тримає тарілку зі знімального майданчика, де написано "Студія Байрак" і "Росія 1". Очевидно, що путіністка знімає чергову сопливу драму для пропагандистського каналу.

відео дня
1696597868-6877.jpeg
Байрак та її жалюгідні спроби заробити грошенят у Росії, фото ТСН

Восьмисерійна мелодрама отримала назву "Дощ в кінці літа", і крім росіян, там знімаються і актори з України. Серед артистів, там присутні одесит і син народного артиста України Георгія Дрозда Максим Дрозд, актриса Лариса Удовиченко, яка мріяла придбати квартиру в Одесі.

До речі, Байрак на тарілці значиться чомусь під іншим ім'ям, а саме Фрося Касьян. Мабуть, вона допускає думку про те, що зрадників не люблять ніде. І тому приховує своє справжнє ім'я.

Нагадаємо, ще до повномасштабної війни в Україні Оксана Байрак заступилася за Сніжану Єгорову, яка підтримала Путіна. Її режисер вважає розсудливою людиною, а інших - гієнами.

Пізніше про зраду Байрак публічно висловилася українська актриса, зірка серіалу "Кріпосна", Наталка Денисенко. Між нею і режисером відбулася неприємна розмова.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти