StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Правда чи фікція: таролог розкрила причину розлучення Тищенка та Барановської

30 листопада 2023, 18:01
6360
Тривале мовчання пари про їх розставання породжує багато версій про те, що насправді відбувається в їхньому шлюбі.
Микола Тищенко, Алла Барановська
Розлучення Миколи Тищенка і Алли Барановської - таролог назвала причину / колаж: Главред, фото: instagram.com/nikolaytyshchenko, instagram.com/allabonya

Народний депутат Микола Тищенко та бізнесвумен і блогерка Алла Барановська знаходяться в процесі розірвання шлюбу. Про це свідчить заява, яка була подана подружжям в один зі столичних судів.

Пара була разом 7 років. Барановська - третя дружина Тищенка і мати його другої дитини. Хлопчикові на ім'я Давид в лютому виповниться 7 років.

Поки саме подружжя ніяк не коментує новину про їх розлучення, громадськість гадає, що ж стало причиною розриву у відносинах нардепа і бізнеследі. У мережі припускають, що їх розставання - фіктивне, мовляв Микола перепише на Аллу всі свої активи, і таким чином планує уникнути перевірки від податкової.

відео дня

Таролог Людмила Хомутовська зробила розклад на пару, і переконана: розлучення Тищенка та Барановської - справжнє, а судові розгляди можуть затягнутися з питань майна тільки в контексті їх спільної дитини. Про це екстрасенс розповіла на ютуб-каналі АстроЛюкс.

Що ж стосується причин розриву, то тут Хомутовская бачить невірність. "А яка може бути істина причина, до речі, я теж дивилася й бачу. Мені здається, що в Тищенка з’явилась ще одна жінка, і саме це є головною причиною. Тому що ходок наш Миколка", - вважає таролог.

Раніше відьма Марія Тиха розповіла, що Віра Брежнєва не повернеться до Костянтина Меладзе, який проміняв її на іншу. Серце співачки нібито зайняте іншим.

Також 53-річна британська супермодель Наомі Кемпбелл спровокувала чутки про свої заручини - нещодавно "Чорна пантера" вийшла в світ з каблучкою з величезним дорогоцінним каменем на безіменному пальці.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти