StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Втрата пам'яті, подвійний перелом черепа": Харчишин розповів, як пережив жахливу ДТП

29 вересня 2023, 13:10
342
Лідер попрок-групи "Друга Ріка" Валерій Харчишин згадав страшну автомобільну аварію, в яку потрапив багато років тому.
Харчишин, ДТП
Харчишин потрапив у серйозну ДТП ще в 2007 році / колаж Главред, фото УНІАН і ua.depositphotos.com

Лідер української попрок-групи "Друга Ріка" Валерій Харчишин в інтерв'ю для нового YouTube-проекту "Поодинокі відверто розповів про те, як багато років тому пережив страшну ДТП

"У цей самий момент, коли я подумав, що це за життя, нафіга вона потрібна, прийшов той урок. Я не цінував народження сина. У мене з'явився другий син, я повинен бути щасливий від того, що все добре. "Друга Ріка" виступає, заробляє якісь гроші. Я чомусь скаржився сам собі. І тут Всесвіт, вища сила надсилає в такий момент урок. На тобі, хочеш зрозуміти - як воно буває гірше? Хочеш зрозуміти, що таке життя, яке воно має вагу? На, дивись. І я такий прокидаюся. Хто я. де я.що я. втрата пам'яті, подвійний перелом склепіння черепа і втрата нюху. Я не відчував запахів, смаків дуже довго. Протягом року здається", - розповів Харчишин

Зараз співак каже-він вдячний долі за такий урок.

відео дня

"Урок був класний. Він перший і він запам'ятався надовго. Я відразу зрозумів. Я став напрочуд ефективним після того. Я любив життя, людей. Я був вдячний за такий урок, я був вдячний, що залишився живий. Я відчув смак життя. Відновився нюх. Я відчув життя по-новому", - сказав Харчишин.

Нагадаємо, раніше Валерій Харчишин дав інтерв'ю, де розповів про причина зникнення співака Олега Винника з публічного простору.

Як переконує музикант, він побував нещодавно з благодійним концертом у Львові, де і почув розповідь про волонтерську діяльність Винника - з автомобілями для ЗСУ.

Пізніше Валерій Харчишин прокоментував чутки про свій роман з журналісткою Яніною Соколовою.

"Треба сказати, що ми дійсно друзі. У нас були різні моменти в житті, коли ми трохи лаялися, але ми справді друзі. Говорити про стосунки я поки не збираюся. Я не можу залучити іншу сторону. Це може бути будь-хто, але я не можу залучити без їхньої згоди. Я не можу говорити про Юлю без її згоди", ‒ відповів музикант.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти