StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Потап звернувся до українців з-за кордону: "Продовжуйте йти до Перемоги!"

12 лютого 2024, 19:21
Олексій Потапенко побажав усім "зростати та яскраво сяяти" на їхньому метафоричному шляху.
Потап
Потап закликав українців перемагати, сяяти і розвиватися / колаж: Главред, фото: instagram.com/realpotap

Український музикант і продюсер Потап лише ненадовго перервав свій закордонний вояж: до Нового року він повернувся в Україну, щоб побути з сім'єю, а вже на початку лютого рвонув у нове робоче відрядження.

Всупереч великій кількості хейтерів, які засуджують діяльність артиста, він вирішив детальніше висвітлювати свої пересування за межами країни. Також Потап став частіше ділитися з підписниками роздумами.

Наприклад, нещодавно на його сторінці в Instagram з'явився пост, у якому він звернувся до співвітчизників. У ньому музикант поміркував про складнощі, які неминуче чекають на людину, яка обрала шлях саморозвитку. Він закликав українців не боятися цього, і всіма силами наближати перемогу.

відео дня

"Навпроти всіх труднощів, є відчуття вірного шляху. Ми не просто боремося для себе; ми зростаємо для своїх родин, друзів та країни. Незважаючи на багато ненависті та негативу, що зустрічаємо по шляху, ми продовжуємо прагнути нових вершин і не дозволяємо перешкодам затримати нас. Пам’ятайте, кожен крок вперед підводить нас ближче до досягнення наших мрій. Давайте продовжувати йти до Перемоги, зростати та яскраво сяяти!" - пише Олексій Потапенко під новим фото.

Багато хто таких натхненних промов від продюсера з-за кордону не оцінив, засуджуючи його за регулярні від'їзди. Інші ж знайшли в його словах раціональне зерно, до якого варто прислухатися.

Потап
Потап закликав українців перемагати, сяяти і розвиватися / instagram.com/realpotap

Раніше Потап таємно покинув Україну - фотографії артиста з аеропорту розлетілися всією Мережею, після чого йому довелося виправдовуватися щодо мети свого від'їзду.

Після цього Потап з Іспанії розповів, на якій умові готовий захищати Україну на фронті. При цьому співак у спілкуванні з шанувальниками зазначив, що не шукає для себе, як для артиста, якогось особливого ставлення.

Інші новини про Потапа:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти