StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Популярний шоумен-воїн жорстко прокоментував виїзд Потапа з України

12 вересня 2024, 21:26
1354
Даніель Салем також висловився про втечу інших чоловіків із країни.
Даніель Салем, Потап
Даніель Салем новини - Даніель Салем розповів, що думає про Потапа / колаж: Главред, фото: instagram.com/daniel_jihad_salem, instagram.com/realpotap

Український шоумен і актор Даніель Салем захищає нашу країну від окупанта у складі спецпідрозділу авіарозвідки. Однак, незважаючи на високу зайнятість, все ж знаходить час для інтерв'ю та інших проєктів.

Так нещодавно захисник дав коментар Люкс ФМ. У нього запитали, як він ставиться до чоловіків, які залишили Україну під час повномасштабної війни, зокрема до музичного продюсера та співака Потапа.

Салем зазначив, що і в його оточенні є ті, хто виїхав. Про них він судити не береться, адже розуміє, що в кожного можуть бути свої обставини. Що ж стосується Олексія Потапенка, то до нього шоумен був більш критичним.

відео дня

"Не потисну руку точно. Якщо спробують зі мною заговорити, то я їм не раджу. У мене є друзі, які поїхали. По-перше, ми не знаємо історію кожної людини. Я проти того, щоб українці говорили погано про українців загалом. А якщо говорити про Потапа, то для мене це дивна історія. Якщо вони поїхали, то, напевно, так краще – нехай не заважають", - переконаний Даніель Салем.

Хто такий Даніель Салем?

Даніель Салем - український ресторатор, шоумен, телеведучий, актор. Був ведучим проєктів "Кохання на виживання", "Хулігани", "Зірковий шлях"; брав участь у шоу "Танці з зірками-6" і "Голос країни-10". З початку повномасштабної війни захищає Україну від окупантів у складі спецпідрозділу авіарозвідки. Був поранений і контужений.

Хто такий Потап?

Олексій Андрійович Потапенко (сценічне ім'я - Потап) - український продюсер, автор і виконавець пісень, режисер, сценарист, композитор, телеведучий, майстер спорту з водного поло, заслужений артист України (2020).Учасник і продюсер таких музичних колективів, як "Потап і Настя", "Время и Стекло", MOZGI та ін., разом із якими написав і випустив понад 300 пісень, повідомляє "Вікіпедія".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше український співак Parfeniuk розповів, як перший продюсер погрожував йому бойовою гранатою. Молодий артист зазначив, що тоді безоглядно довіряв цій людині і був сильно здивований його метаморфозами.

Також Позитив зізнався, що в нього є сестра-близнюк. Олексій Завгородній розкрив подробиці про близьку людину, яку намагається тримати подалі від сторонніх очей.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти