StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Популярного ведучого без військового квитка в Києві зупинили працівники ТЦК

22 травня 2024, 22:43
10085
Анатолій Анатоліч розповів про причину зупинки на блок-посту.
Анатолій Анатоліч
Анатолій Анатоліч висловився про спілкування з ТЦК - що сталося / колаж: Главред, фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Український шоумен Анатолій Анатоліч на початку цього року був оштрафований через відсутність військового квитка. На військовий облік він намагався стати тричі, але не міг потрапити до військкомату через постійні черги.

З 18 травня українські чоловіки мають можливість зробити це в онлайн-режимі: оновити свої дані та отримати військовий квиток. Утім, через наплив людей зробити це - не завжди просте завдання.

Про це Анатоліч розповів у своєму блозі в Instagram. Сьогодні його зупинили співробітники ТЦК на блок-посту - військового квитка при ведучому не виявилося, адже його черга на отримання настане лише 24 травня.

відео дня

"Віз дітей до школи, зупинили ТЦК на Варшавському шосе. Питали військовий квиток. Пояснив, що ще в процесі отримання. Записався в ТЦК. Електронна черга. Бо черга за талончиками - це [жах - неценз.]", - написав Анатолій Анатоліч.

Анатолій Анатоліч
Анатолій Анатоліч висловився про спілкування з ТЦК - що сталося / колаж: Главред, фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Хто такий Анатолій Анатоліч?

Анатолій Анатоліч (справжнє ім'я - Анатолій Анатолійович Яцечко) - український радіоведучий, шоумен, ведучий програм "Сніданок з 1+1", "Голос країни", YouTube-каналу "Зе Інтерв'юер", ранкового шоу "Ранок з Україною" та ін., повідомляє Вікіпедія.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Вагітна четвертим дружина 64-річного Сергія Тігіпка, модель і бізнесвумен Алла Зіневчі, розкрила стать майбутньої дитини. Для політика це буде вже восьмий спадкоємець.

Також український шоумен Слава Дьомін прокоментував чутки про те, що він домігся успіху на телебаченні завдяки протекції впливових чоловіків, яку він нібито отримував в обмін на інтимні послуги.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти