StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Помічниця Алли Пугачової розповіла про її повернення в РФ

30 серпня 2023, 12:30
На Примадонну продовжують з надією чекати в країні-агресорі.
Алла Пугачова
Асистентка Пугачової прокоментувала її повернення в РФ / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, instagram.com/alla_orfey

Російська співачка Алла Пугачова була Примадонною на сцені країни-окупанта. Однак з початком повномасштабної війни в Україні вона відмовилася підтримувати військову кремлівську політику, і покинула рф разом з родиною.

З тих пір в пресі країни на болотах її поливають брудом, але все одно очікують її повернення. Кожен намагається погрітися в променях слави артистки - хто хейтом, хто хайпом на вигаданих новинах про неї.

Так нещодавно на обмані попався Джордж Ровалс - стиліст, який записав себе в близькі друзі Пугачової, і періодично видає журналістам подробиці про її життя. Наприклад, він впевнено заявляв, що Алла Борисівна будує серйозні плани по поверненню в країну-окупанта.

відео дня

Олена Чупракова, помічниця Примадонни, рішуче заперечує як її дружбу з Ровласом, так і її бажання жити та творити в країні на болотах.

"Я не знаю, хто такий Джордж Ровалс, ніякої інформації про її приїзд немає. Вона нормально себе почуває. На сцену поки не збирається. Про її творчі плани я не в курсі", - впевнено заявила асистентка Пугачової.

Раніше повідомлялося, що Пугачова залишилася без останнього бізнесу в РФ. Він був пов'язаний з виготовленням взуття. З сайту виробника раптом зникла майже вся продукція, яка випускалася від імені Пугачової.

Також "Вусатий нянь" Сергій Проханов розповів правду про здоров'я Алли Пугачової. Разом артисти лежали в лікарні, коли співачка проходила складну операцію на серці.

Інші новини про Аллу Пугачову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти