StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Майже анорексія: Іванка Трамп злякала своєю худорлявістю

12 листопада 2022, 14:52
Дочка екс-президента США сильно схудла і це помітно навіть з першого погляду.
Іванка Трамп
Іванка Трамп / Instagram

Дочка колишнього президента Дональда Трампа Іванка Трамп поділилася свіжим фото зі своєю сім'єю в Instagram.

На своїй сторінці, Іванка позує на фото з чоловіком Джаредом Кушнером і їх трьома дітьми. "Готові святкувати", - підписала фото молода жінка. Відомо, що сім'я зібралася відзначити весілля Тіффані Трамп, дочки Дональда Трампа від другого шлюбу і сестри Іванки.

Тим часом, її підписники звернули увагу на те, як схудла Трамп. Багато хто навіть обговорили в коментарях, що до таких змін у зовнішності призвели страждання Іванки через недавню смерть її матері, першої дружини Дональда Трампа-Іванни Трамп.

відео дня
Майже анорексія: Іванка Трамп злякала своєю худорлявістю
Іванка Трамп. Фото Instagram

"Красиво, але більше не худни", "Я дуже засмучена через неї, так як ця худоба додає їй віку", "моторошне розлад харчової поведінки в наявності", - помітили деякі коментатори.

Нагадаємо, раніше екс-президент США, бізнесмен і мільярдер Дональд Трамп поховав свою першу дружину Івану Трамп на полі для гольфу у своєму гольф-клубі в Бедмінстері, штат Нью-Джерсі.

Тіло його колишньої коханої тепер спочиває біля першого майданчика для гри в гольф, під простою табличкою з чорного мармуру - без прощальних слів і зворушливих спогадів. На могилі-скромний букет з білих квітів.

Достеменно невідомо, чи були у Івани особливі побажання до місця її спочинку. Також незрозуміло, як розцінювати жест її колишнього чоловіка - як данину поваги, або просто спосіб заощадити.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти