StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Панін розповів, чому в 2014-му бігав з російським прапором і кричав "Крим наш"

9 листопада 2023, 10:50
Російський актор Олексій Панін розповів, чому в 2014 році бігав в Криму з прапором РФ і кричав: "Крим наш".
Панін, прапор
Панін, прапор / колаж Главред, фото Instagram і скріншот

Відомий російський актор Олексій Панін, який оголошений в розшук в країні-агресорі Росії через свою проукраїнську позицію, розповів, чому в 2014 році влаштовував пробіжки по Криму з прапором РФ і волав: "Крим наш". Про це Панін розповів в YouTube-інтерв'ю.

Він підкреслив, що висловлював підтримку не диктатору-президенту РФ Володимиру Путіну, а саме українцям в окупації.

"Мені це згадують іноді. Пояснювати. Моя перша любов, моя перша дівчина була з Ялти. Я в Криму виріс. Ті кримчани, з якими я спілкувався в той час, пив горілку і смажив шашлики, вони хотіли бути в Росії. Сестра моєї дівчини носила свій український паспорт в російській обкладинці", - сказав Панін.

відео дня

Артист зараз виправдався - він не намагався догодити Кремлю таким чином. І Панін нібито щиро не розумів, яке політичне висловлювання стоїть за подібними криками.

"Я не цікавився політикою, не розумів, що відбувається. Я спирався на ті емоції, які залишилися у мене з тих пір, коли я в Криму був. Я, такий наївний, з тим прапором. Я не Путіна підтримував, а тих людей, з якими пив горілку", – підсумував артист.

Нагадаємо, раніше Олексія Паніна оголосили в розшук в РФ, і реакція актора на таку новину явно не збіглася з припущеннями країни-агресора. В першу чергу він порадів за Путіна.

Також Олексій Панін засвітився в міцних обіймах Вєрки Сердючки під час концерту артистки в Іспанії. Актор вийшов на сцену у футболці з антипутінським гаслом.

Інші новини про Олексія Паніна:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти