Легенда року Pain приїжджають в Київ з концертом у 2021

10 червня 2020, 21:19
Група Pain готова розбавити будні українців, і порадувала звісткою про концерт в столиці України.
Біль
Pain 2021 в Києві / Прес-служба

Фанати року обожнюють групу Pain завдяки головному рингтону 2000-х – пісні Shut Your Mouth. Крім того, фронтмен і засновник групи Петер Тгтрен відомий тим, що створив багато інших музичних проектів.

Після вимушеної розлуки з фанатами в 2020 році, Pain таки вирушають в музичний тур на початку 2021, щоб нагадати, що таке справжня вибухова енергія музики. Pain виступить у Києві в березні.

Концерт відбудеться 13 березня 2021 в клубі Atlas.

відео дня

Нагадаємо, цей проект починався як хобі музиканта Петера Тегтгрена, який вирішив поєднати хеві-метал з музикою електро-індастріалу, але з роками став одним з найвпливовіших явищ в жанрі металу.

Засновник групи Петер Тегтгрен – шведський музикант, композитор, мультиінструменталіст і продюсер. Він створив ще багато проектів, але робота над Lindemann зайняла у нього надто багато часу.

Тегтгрен жартома називав Lindemann "дитиною Rammstein і Pain, або принаймні міксом вокалу Rammstein і музики Pain".

Власне, Ліндеман і Петер Тегтгрен познайомилися в Стокгольмі, де їх познайомили музиканти Clawfinger ще в 2000 році. Спочатку вони планували лише одну-дві пісні, але творчий процес затягнув їх настільки, що вони не змогли зупинитися. У 2015 році вийшов спочатку сингл Praise Abort, а потім і дебютний альбом супергрупи Skills in Pills.

Pain 2021 концерт у Києві
Pain 2021 концерт у Києві / Atlas Facebook

Всі записи робились на студії Тегтгрена – The Abyss Studio.

Перший однойменний альбом Pain вийшов у '97 році, а вже починаючи з другого, всі платівки проекту потрапляли в музичні чарти Швеції. У 1998 і 2008 роках Pain відкатали тури з фінськими легендами Nightwish.

У 2002 вийшла платівка Nothing Remains the Same, яка привернула до групи чимало уваги, насамперед кавер-версією пісні The Beatles Eleanor Rigby". Альбом Dancing with the Dead " вийшов в 2005 році і був значною мірою присвячений околосмертним переживанням Тегтгрена, який пережив зупинку серця під час запису.

Квитки на Pain 2021 в Києві вже в продажу від 890 грн.

Раніше організатори Atlas Weekend 2021 назвали першого хедлайнера фестивалю.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти