StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Пацієнт стабільний!": Анастасія Волочкова сходила на побачення для трьох

2 липня 2023, 17:53
21904
Спілкування з двома молодими чоловіками закінчилося фірмовим шпагатом Волочкової.
Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова повисла в шпагаті на двох чоловіках / колаж: Главред, фото: instagram.com/volochkova_art

Російська балерина-путіністка Анастасія Волочкова, ймовірно, знаходиться в пошуку нового кандидата, якого вона могла б звозити на Мальдіви в супроводі зізнань у вічному коханні.

Одружений Джигурда в цьому плані подавав великі надії, але останнім часом зник з горизонту танцівниці. Тепер її новий друг - співак і шанувальник жінок старшого віку Прохор Шаляпін. З ним Волочкова влаштовує свої шоу, його вона постійно кличе до себе в гості.

Днями вона влаштувала те, що сама назвала "побаченням на трьох" - що б це не означало, але захід закінчився, звичайно ж, шпагатом. На своїй сторінці в Instagram Волочкова опублікувала фото, на якому вона повисла на Прохорі Шаляпіні і блогері Олександрі Гришиному, які тримали її за ноги.

відео дня

У коментарях радіють, що балерину зняли в такому ракурсі в закритому одязі, хоча всі троє, схоже, приготувалися до піжамної вечірки. Втім, характер зустрічі був мало кому цікавий - Анастасія Волочкова знову отримала "на горіхи" від піписників за надмірно фривольну поведінку: "Провітрює Ізольду", "Ой шпагат! Це так несподівано...", "Пацієнт стабільний!", "Господи... Мені здалося що вони біля шлагбаума стоять", "Іспанський сором".

волочкова
Анастасія Волочкова повисла в шпагаті на двох чоловіках / instagram.com/volochkova_art

Раніше Анастасія Волочкова викликала у глядачів гомеричний регіт під час модного показу - за безглузді рухи балерини на подіумі її прозвали "пораненим коником".

Також Волочкова осоромилася в лікарні - заявилася на прийом в нетверезому вигляді, і стала качати права, чим дуже збентежила лікаря, до якого прийшла на консультацію.

Інші новини про Анастасію Волочкову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти