StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Орбакайте "прибирають" з усіх новорічних концертів

8 грудня 2022, 20:03оновлено 11 грудня 2022, 21:08
Крістіна Орбакайте не братиме участь у новорічних російських концертах.
Орбакайте 'прибирають' з усіх новорічних концертів
/ instagram.com/orbakaite_k

Російську співачку і дочку Алли Пугачової, яка відкрито засудила війну в Росії в Україні, Христину Орбакайте починають повільно але впевнено ізолювати від російських глядачів.

Зокрема, Орбакайте не братиме участь у численних російських концертах, "блакитних вогниках". Подейкують, що це пов'язано з тим, що співачка підтримує свою матір і поділяє її думку щодо вбивств і захоплення територій України.

Так, Пугачова нещодавно написала про те, що зневажає людей, які підтримують війну і назвала їх "тварюками". Вона також відреагувала на хейт і зазначила, що їй все одно і вона прекрасно його переносить. Позиція Пугачової припала до душі її дочці Христині Орбакайте. Старша спадкоємиця Примадонни "лайкнула" пост, тим самим публічно підтримавши сміливу заяву матері.

відео дня

І мабуть тому, Орбакайте вирішили ізолювати і" ховати " від публіки в якості покарання. Тим часом, співачка досить успішно виступає в Європі і навряд чи буде страждати від відсутності в однакових російських концертах.

Нагадаємо, раніше Алла Пугачова розповіла про те, як вона бореться з хейтом і критикою з боку підписників.

Про це вона написала на своїй сторінці в Instagram. Вона вирішила відповісти на питання: яким чином вона виносить замовну цькування сім'ї.

"Як? А ось так. Це вид з мого вікна. Грудневе небо над землею обітованою. Дивлюся на небо і кажу: "Господи! Прости цих жалюгідних продажних тварюк, лицемірів і брехунів, бо не відають вони що творять". Ось і все. Всім привіт", - поділилася Пугачова своїм способом.

озиція Пугачової припала до душі її дочки Христині Орбакайте. Старша спадкоємиця Примадонни "лайкнула" пост, тим самим публічно підтримавши сміливу заяву матері.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти