"Заберіть дітей від екранів": Полякова викликала Андре Тана на дуель

7 травня 2020, 15:06
Новим гостем прямих ефірів Олі Полякової стане Андре Тан - найбільш відомий дизайнер України.
Оля Полякова
Оля Полякова / Instagram

Оля Полякова покликала в прямий ефір за Instagram найбільш модного дизайнера одягу і аксесуарів Андре Тана, якому пообіцяла влаштувати "прочуханку" з сушкою і випитати всі його особисті таємниці.

Про це Оля Полякова заявила у своєму Instagram.

"Сьогодні в 20:30 граємо в Правду або дію з найбільш відомим дизайнером країни - Андре Таном! Андре Тан, друже мій, я тебе вимочу і висушу по повній програмі! І розпитаю на особисті теми, звичайно ж! Так що, готуйтеся до бомбічної сутички! Сьогодні в ефірі запалимо по повній, чекаю всіх! Я так люблю наші вечірні ефіри, а ви?", - заінтригувала вона.

відео дня
'Заберіть дітей від екранів': Полякова викликала Андре Тана на дуель

А ось Андре Тан впевнений, що це він полоскоче нерви Поляковій - він пообіцяв, що таку її ще ніхто не бачив, і запропонував йому написати питання, які він поставить співачці ввечері.

"Ой-ой-ой, що буде. Такими мене і Олю Полякову ви ще точно не бачили ніколи. Заберіть дітей від екранів і дивіться наш спільний прямий ефір 7 травня в 20:30. Це буде новий рівень гри Правда або дія. Ще більше підступних запитань, божевілля, шалених вчинків і сміху. Що для мене підготувала Королева ночі? Дізнаємося разом 7 травня в 20:30. А в коментарях пишіть питання, відповіді на які ви хочете дізнатися від Олі. Пощекочем їй нерви?", - запропонував дизайнер.

'Заберіть дітей від екранів': Полякова викликала Андре Тана на дуель

Що станеться між знаменитою парочкою, і кому більше дістанеться в дуелі на Правда чи дія - дивіться у трансляції Олі Полякової в Instagram.

Новий випуск Полякова-ТВ варто очікувати 7 травня, в четвер о 20:30.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти