StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ольга Сумська висловилася про російське громадянство "московської" доньки

12 березня 2024, 13:37
Тоня Паперна будує своє життя і кар'єру в РФ. В Україні за її рішення доводиться віддуватися мамі.
Тоня Паперная, Ольга Сумская
Ольга Сумська відповіла, чи є у Тоні Паперної паспорт РФ / колаж: Главред, фото: instagram.com/tony__pepper, instagram.com/olgasumska

Українська акторка і Народна артистка України Ольга Сумська змушена відповідати на неприємні запитання про свою старшу доньку, Антоніну Паперну. Спосіб життя зіркової спадкоємиці викликає у багатьох в українському суспільстві обурення. Паперна вже багато років живе в країні-окупанті, завела там сім'ю, а останнім часом зайнялася активним розвитком акторської кар'єри в рф.

Це спровокувало нову хвилю інтересу до її скандальної персони. Справлятися з її наслідками доводиться Ользі Сумській.

Приміром, нещодавно в інтерв'ю для Люкс ФМ журналістка намагалася з'ясувати в акторки, чи є в її доньки паспорт країни-агресора, адже 2014 року Сумська розповідала про кругленьку суму, яку її сім'ї довелося заплатити, щоб оформити Тоні Паперній громадянство рф.

відео дня

Сумська відповіла, що ситуація про гроші за громадянство, про яку вона розповідала, не стосувалася ні її, ні її сім'ї. Те, що стало обростати чутками - не більше, ніж умілий монтаж.

Що ж стосується нинішнього становища її старшої доньки, то тут акторці довелося зазначити, що зараз вона не обговорює подібне з московськими родичами. "Вона українка з українським паспортом. Російського паспорта, думаю, ні, нема. Знаєте, я на ці теми навіть не спілкуюсь з донькою. Бо це – страшний біль. Просто хочеться її обійняти. Своїх онуків. Вони ростуть. Вони мали би бачити свою бабусю, я би хотіла дати їм всю себе", - каже Ольга Сумська.

Скандал з Тонею Паперною: контекст

Старша донька Народної артистки України Ольги Сумської акторка Антоніна Паперна з 2015 року перебуває у відносинах з російським актором Володимиром Ягличем. Разом пара живе в Москві і виховує двох спільних дітей. Після 24 лютого 2022 року Паперна прийняла мовчазну позицію щодо війни в Україні і продовжує працювати в країні-окупанті.

Раніше мовчунка-донька Ольги Сумської знялася в російському серіалі, який хейтять навіть фанати. Тоні Паперній дісталася роль у російській адаптації популярного турецького серіалу "Постукайся у мої двері".

Пізніше актор В'ячеслав Хостікоєв, двоюрідний брат (не)російської акторки, розкритикував кузину за роботу в країні-агресорі. Він висловив своє здивування тим, що Паперна продовжує зніматися в РФ.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти