StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Охлобистін назвав "справжню" причину виїзду Пугачової з Росії

16 травня 2023, 22:44
46305
Російський актор Охлобистін прокоментував повернення Пугачової.
Іван Охлобистін
Іван Охлобистін поділився "цінною" думкою / УНІАН

Божевільний путініст, російський актор Іван Охлобистін, який у відкриту отримує задоволення від війни, нападу агресора-Росії на Україну, раптово вирішив прокоментувати від'їзд російської співачки Алли Пугачової з її терористичної Батьківщини. Про це сказав Охлобистін розповів в інтерв'ю "Неоруелл".

"Вона була шокована тим, що є щось важливіше, ніж вона. Після того як почалася війна, вона шокована була. А на виїзді її відвідала думка, що все може тривати без неї. Вона раніше не допускала цієї думки", - намагається оформити в слова свої божевільні думки Охлобистін.

За його словами, чоловік Примадонни-гуморист Максим Галкін - досить хитрий тип. "Без мила самі розумієте що зробить", - озвучує свої фантазії актор.

відео дня

Охлобистін упевнений, що артисти, що виїхали, "глибоко помиляються щодо Росії і надмірно звеличують Європу".

Нагадаємо, раніше днями, впавши на дно, істерику закотив головний російський терорист і пропагандист Володимир Соловйов. Опускаючись у виразах по відношенню до співачки і жінки, Соловйов обзивав Пугачову огидними словами і закликав не пускати її до країни-агресора - Росію.

Раніше стало відомо, що Алла Пугачова прилетіла в РФ, щоб попрощатися з близьким другом - модельєром Валентином Юдашкіним. Він помер після боротьби з онкологією.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти