StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Одяг луснув під час танцю: чоловік Брітні Спірс показав, як дуріє зі співачкою

25 липня 2023, 22:49
Брітні Спірс видала чергову порцію диких танців, які підтримав Сем Асгарі.
Брітні Спірс, Сем Асгарі
Сем Асгарі показав, як танцює з Брітні Спірс в рваному комбінезоні / колаж: Главред, фото: instagram.com/samasghari

Запальні танці завжди були фішкою американської поп-діви Брітні Спірс - на концертах і в кліпах артистка видавала такі па, які потім повторювали на дискотеках по всьому світу.

Час йде, а слава Бріт не згасає. У тому числі і завдяки танцям, які, правда, в наші дні викликають скоріше занепокоєння, ніж захоплення - важливою частиною блогу співачки в Instagram є короткі відеоролики, на яких вона в дивному вбранні танцює під популярні пісні.

Тепер такі відео стали з'являтися і на сторінці Сема Асгарі, давнього бойфренда, а зараз чоловіка співачки. В сторіс він показав, як танцює зі своєю обраницею.

відео дня

У кадрі пара зі щасливим посмішками кривляється на камеру, цілується, грає з собаками, позує. Брітні ще й танцює навколо чоловіка, а він їй підіграє. Іноді на відео видно, що кетсьют, який одягла Спірс, чи то від енергійності танцю, чи то через невідповідний розмір тріснув по шву на стегні співачки.

З веселими танцями або без них Асгарі не втомлюється доводити співачці і її аудиторії, що вони разом з щирих почуттів, на не через користь. Їм весело разом, а більше епатажну парочку нічого й не цікавить.

Брітні Спірс, Сем Асгарі
Сем Асгарі показав, як танцює з Брітні Спірс в рваному комбінезоні / колаж: Главред, фото: instagram.com/samasghari

Раніше чоловік співачки Сем Асгарі розповів про стосунки з нею після чуток про розлучення, які з'являються в пресі із завидною періодичністю на превеликий жаль подружжя.

До цього у будинок до знаменитої співачки увірвалася поліція - стурбовані після чергового "зриву" Бріт фанати викликали до неї правозахисників, щоб переконатися, що із зіркою все в порядку.

Інші новини про Брітні Спірс:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти