StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Потрібні одне одному: Свєтлаков прокоментував роман із Вірою Брежнєвою

28 березня 2024, 11:35оновлено 28 березня, 12:32
Російський актор видав правду про стосунки з Вірою Брежнєвою.
Свєтлаков розповів про стосунки з Брежнєвою
Свєтлаков розповів про стосунки з Брежнєвою / Колаж Главред, фото Стархіт, Вікіпедія

Популярний російський актор і комік Сергій Свєтлаков, який опинився серед глядачів концерту в Крокус Сіті Хол у Підмосков'ї, де напередодні стався теракт і загинули люди, розповів про свої стосунки з українською співачкою Вірою Брежнєвою.

Як написало пропагандистське ЗМІ Стархіт, актор і співачка знімалися у фільмі "Джунглі" і зображували подружню пару. Після цього фільму, обидва актори розлучилися зі своїми дружинами.

За словами Свєтлакова, актори дійсно в якомусь однаковому стані опинилися на цьому острові. "І якось все поєднало нас там і сценарії, і життєві обставини, багато паралелей було. Тому, мені здається, ми досить натурально в кадрі виглядали. Я можу сказати, що, найімовірніше, нічого не було. Та ні. Все... Нічого не було", - розповідає він.

відео дня

Хто такий Сергій Свєтлаков

Сергій Свєтлаков - російський актор кіно і телебачення, телеведучий, продюсер, сценарист. Учасник команди КВК "Уральські пельмені".

Він також був ведучим різних гумористичних шоу, зокрема "Наша Раша" і "Прожекторпэрисхилтон" разом з Олександром Цекало, Іваном Ургантом і Гаріком Мартиросяном. Свєтлаков про війну в Україні мовчить.

Артист додає, що тоді у пари вийшло і творчо, і по-людськи розчинитися одне в одному. "І ми одне одному тоді були явно потрібні", - додає він.

Нагадаємо, раніше російська силіконова діва Вікторія Боня сказала, що Віра Брежнєва займалася елітнимескортом, за її словами, один зі знайомих хотів скористатися такими послугами, але вони не зійшлися в ціні. Гарячу плітку тут же підхопила преса країни-окупанта, смакуючи кожну деталь цього наклепу.

А також у Віри Брежнєвої, яка стала на бік України, відмовившись від кривавих російських рублів, забрали бізнес, який вона вела в країні на болотах.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти