StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Мимовільний стриптиз: Брітні Спірс дивом уникла публічного оголення

8 вересня 2023, 06:20
У Мексиці невгамовна Бріт відірвалася на повну котушку.
Брітні Спірс
Брітні Спірс станцювала в барі в Мексиці / колаж: Главред, фото: instagram.com/britneyspears, ua.depositphotos.com

До звичайного занепокоєння фанатів про Брітні Спірс через її напівоголені танці тепер додалися і переживання про те, як поп-діва переживає розлучення з чоловіком. Тепер кожен її вчинок розглядають під призмою депресії через розставання.

Сама ж Бріт, схоже, просто живе своє найкраще життя та насолоджується самотністю. Наприклад нещодавно її застукали в яскраво-червоній міні-сукні і з пучком на голові, під час танцю в одному з барів Мексики. У такому вигляді вона потрапила на відео, яке стрімко поширюється по мережі.

Хейтери критикують співачку за неохайний вигляд, до того ж під час танцю бретельки сукні сповзали з неї так глибоко, що Брітні лише в останню секунду врятувала себе від публічного оголення і ще більшої ганьби.

Сама поп-ікона за танці виправдовуватися не стала. На своїй сторінці в Instgram вона розповіла, що під час подорожі по Мексиці вона почула музику і зайшла в бар, щоб потанцювати. Вона не розраховувала, що і там її застукають папараці, а пізніше будуть висміювати в мережі.

"Мене до біса зганьбили!!! Я зайшла, як олень у світі фар, і не мала уявлення, що мене знімають з усіх боків!!! Я всього лише людина і поняття не маю, що, трясця, відбувається з моїм волоссям", - обурено заявила співачка. Також вона висловила надію, що під час її майбутньої поїздки в Італію до її приватності проявлять більше поваги.

Дивіться відео веселих танців Брітні Спірс у Мексиці:

Раньше Брітні Спірс поскаржилася, що не виходить з дому через невдалий ботокс - уколи краси нібито спотворили її обличчя настільки, що на обличчі з'явилися синці, а одна брова співачки стала вище за іншу.

Також стало відомо, що в Лас-Вегасі після баскетбольного матчу Брітні Спірс вдарив охоронець відомого спортсмена через те що співачка звернулася до нього, щоб зробити фото.

Інші новини про Брітні Спірс:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти