StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Не захотіла приносити цю жертву": спливла правда про вчинки Світлани Лободи

29 липня 2024, 14:26
822
Коля Серга відверто поділився своїми роздумами щодо Світлани Лободи.
Світлана Лобода
Коля Серга висловився про Світлану Лободу / колаж: Главред, фото: instagram.com/lobodaofficial/

Відомий український співак, а зараз військовий Коля Серга висловив свою думку щодо співачки Світлани Лободи, яка тривалий час жила і працювала в країні-терористі РФ, але все ж таки підтримала Україну після початку повномасштабної війни, яку розпочала Росія.

Зазначимо, раніше артистка багато допомагала постраждалим від війни артистам, але зараз все рідше навіть говорить про страждання рідної країни.

В інтерв'ю Наталії Мосейчук Серга заявив, що Лобода не готова була відплатити за всі свої помилки, тому й поїхала жити в Європу.

"Річ у тім, що завжди сила спроби і сила бажання вимірюється результатом, якого досягнуто. Країна її не виштовхнула, країна їй показала нинішній стан справ і яскравий момент був пов'язаний не просто з поверненням Світлани в Україну, а з конкретною дією. Якщо ти хочеш увійти в цю спільноту, то ти маєш зрозуміти, чим ти готовий пожертвувати заради цього. У даному випадку, це жертва персоною, цим самим его. Вона не захотіла приносити цю жертву. Її ніхто не відштовхував. Вона побачила ціну, яку доводиться платити за помилки, і вона не була згодна з цією ціною", - сказав Коля.

Дивіться відео інтерв'ю Колі Серги:

Хто така Світлана Лобода?

Світлана Лобода - українська співачка, авторка пісень. Заслужена артистка України (2013). У 2004 році 3 місяці була частиною популярного дівочого поп-гурту ВІА Гра. У 2009 році представляла Україну на Євробаченні з піснею "Be My Valentine (Anti-crisis Girl)" (12-те місце). З 2010 року виступає під псевдонімом LOBODA. Найпопулярніші пісні Світлани Лободи - "Твои глаза", "Случайная", "К черту любовь", "Родной" тощо.

Світлана Лобода - останні новини по темі

Нагадаємо, на Різдво LOBODA виконала "Щедрика" разом із дитячим хором. Понад 100 юних артистів із дитячого хору Riga Cathedral Boys Choir і ризької школи Ita Kozakēviča виводили трепетні ноти пісні, яка стала синонімом різдвяного дива.

Раніше також Світлана Лобода поділилася зворушливою історією про кохання, яке назавжди об'єднує.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти