StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Не взяли воювати: як ведучого "Один за всіх" не прийняли в армію

31 травня 2022, 22:23
Ведучий поділився своїм досвідом.
1654024523-2853.jpeg
Сергій Костира хотів служити в ЗСУ. Фото СТБ

Український ведучий програми" Один за всіх " Сергій Костира зізнався, що хотів вступити до лав ЗСУ, але його не взяли на службу. За словами зірки, причиною стала інвалідність через перенесений в 2003 році інсульт. У військкоматі не прийняли комісійну довідку з таким діагнозом, незважаючи на те, що сам він про це промовчав.

Одкровеннями Костира поділився у програмі "Вікна-новини" на СТБ, пише Оглядач. Ведучий розповів, що з перших днів пішов у територіальну оборону.

"Після закінчення активної фази наступу на Київ вирішив, що ТРО для мене мало. І попрямував до військкомату. Зізнаюся, там не повідав всю правду про інсульт в 2003 році. Пройшов комісію, дуже хотів піти на фронт. Але наших військових не проведеш. Мені подзвонили по телефону і сказали, що мене не пропустять з інсультом і другою групою інвалідності. А ця інформація відображається елементарно в ідентифікаційному коді", - розповів Костира.

відео дня

читайте такожБожевільні штрафи: екс-ведуча "Першого каналу" розповіла, як карають журналістів за слово "війна"

Після цього телезірка почав займатися волонтерством-збирати продукти харчування та ліки. Однак незабаром знову повернувся до лав територіальної оборони столиці і чергує на блокпостах.

Нагадаємо, українська телеведуча і співачка Аліна Астровська, яка також як і її колега Регіна Тодоренко, мовчить про війну в Україні, тому що живе і працює в Росії, що напала, поділилася новиною про пологи і навіть трохи "засвітила" обличчя свого сина.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти