StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Не можу": знерухомлена путіністка Кудрявцева "прикута" до ліжка

26 лютого 2024, 13:43
Путіністка Лєра Кудрявцева розповіла про свій стан після операції на нозі.
Лера Кудрявцева
Кудрявцеву виписали з лікарні / колаж: Главред, фото: instagram.com/leratv/

Лєра Кудрявцева, яка підтримала криваве вторгнення РФ в Україну, пережила складну операцію і вийшла на зв'язок до підписників.

Минулого тижня Кудрявцевій вирізали сухожилля з гомілки і транспортували його в коліно, пригвинтивши його спеціальними шурупами.

На своїй сторінці в Телеграм ведуча розповіла, що її вже виписали з лікарні і вона знаходиться у себе вдома. Лікар дозволив їй ворушити ногою, але Кудрявцева ніяк не наважиться це зробити.

відео дня

"Коротше, у мене відкат. Я дико боюся ступати на ногу навіть трохи, навіть не торкаючись підлоги, звичайно, на милицях. Не можу... Привезли додому. Тепер буду лежати вдома. Лікар сам буде приїжджати робити перев'язки. Лікар каже ворушити ногою, починати робити вправи, лежачи хоча б. Типу, чим раніше почну потихеньку ворушити і розробляти, тим краще. Але я лежу і не рухаю ногою взагалі, бо мій підсвідомий страх сильніший", - заявила Кудрявцева.

Кудрявцева пожалілася на складнощі після операції
Кудрявцева пожалілася на складнощі після операції / фото: скрін t.me/lerakudryavtseva

Путіністка також повідомила, що її зв'язка була пошкоджена раніше, тому після легкого падіння отримала таку серйозну травму.

Хто така Лера Кудрявцева

Валерія Кудрявцева - російська теле- і радіоведуча, актриса і співачка, ведуча розважальних програм на НТВ. Перебуває під санкціями США та Євросоюзу через підтримку кривавого нападу РФ на Україну.

Нагадаємо, путіністка Лєра Кудрявцева повідомила, що вирішила піти від свого чоловіка-хокеїста, причиною вона назвала алкогольну залежність чоловіка.

Додамо, російські пропагандистські ЗМІ заявляють, що причиною розриву Кудрявцевої з чоловіком став не алкоголь, а зради молодого спортсмена з молодшими і "гарячішими" дівчатами.

Читайте більше про Кудрявцеву:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти